1. Avaleht
  2. Hingele
  3. JUBA ESMASPÄEVAL I Selguseõhtu ja muutuste loomise õhtu: edasised sammud suurepärase tuleviku loomiseks
JUBA ESMASPÄEVAL I Selguseõhtu ja muutuste loomise õhtu: edasised sammud suurepärase tuleviku loomiseks

JUBA ESMASPÄEVAL I Selguseõhtu ja muutuste loomise õhtu: edasised sammud suurepärase tuleviku loomiseks

Esmaspäeval, 15. juunil, kell 18-20 toimub Tartus W. Struve 4 Tasakaalukeskuse ruumis ja online’is Tasakaalukeskuse hingamisterapeudi Monika Palmi selguse- ja muutuste loomise õhtu.

“Me elame imeliste võimaluste ajal. Praegu on võimalik luua selline elu nagu sügaval südames, oma hingesopis oled sa alati teadnud, et sa soovid ja tead, et mingi moel on see ka võimalik. Isegi kui sa päris täpselt pole veel teadvustanud, et kuidas siis? Ja nüüd oleme me jõudnud kohta, kus aeg on vastu võtta kõik kingitused, mida eriolukord maailmas saab meile anda. Aeg on hakata tegema reaalseid samme, et kõik need muutused selle suurepärase jätkusuutliku tuleviku jaoks saaksid ilmuda. Et kõik valed kaoksid eksitentsist, mis on pannud nii mõnegi imelise end tagasi hoidama. Kas oled valmis vabanema kõikidest piirangutest, mis valedel lubavad eksiteerida?” küsib Monika Palm. “Oled sa valmis vastu võtma teadlikust, mis samme sinu pärisolemus soovib, et sa teeksid? Mis sammud on vajalikud, et saaksid olla oma potentsiaali kohaselt suureks panuseks ja kingituseks uue, suurepärase, jätkusuutliku maailma loomisesse?”

Üritusel vabastatakse piiranguid ja avatakse sind võimalustele, mida valiksid parima versioonina iseendast, et luua suurepärast parimat tulevikku.

Osaluspanus on 30 € ja see sisaldab ka salvestust, mille saad meilile. Vajalik on eelnev registreerimine info@tasakaalukeskus.ee või telefonil 5282331.

NB! Monika Palm kirjutab, et kõik, kellel võimalus tulla, saavad alates kella 16.00st teha Barsi vahetust. “Seda juhul, kui Barsi teha oskad. Kui sul puuduvad oskused, siis helista mulle ja vaatame, mis on veel võimalik?” ütleb ta.

Vaata üritust lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews