1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Jose Garcia annab tervenduse meistriklassi
Jose Garcia annab tervenduse meistriklassi

Jose Garcia annab tervenduse meistriklassi

Jose D. Figueroa Garcia annab 7. detsembril Tallinnas tervenduse meistriklassi.

Soovite arendada intuitsiooni kõrgeima potentsiaalini ja saada pühitsetud šamanistlikuks tervendajaks? See unikaalne kolmepäevane värkstuba on teekond nii ida kui ka lääne traditsioonide salajastesse suulistesse õpetustesse, mis käsitlevad tervendust, Vaimu ja reaalsust. Salajased suulised traditsioonid on väravaks Pühale Maagiale ja iidsetele avaldamata teadmistele, mida on edasi antud pühitsetutelt meistritele initsiatsiooni kaudu tuhandeid aastaid.

Kursusel „Intuitsioon, kaastunne ja teadlikkus“ käsitletakse reaalsuse tajumist sellisena, nagu see tegelikult on, mitte sellisena, nagu on meie uskumused reaalsuse kohta. See on teekond teadlikkusesse ja teadvuslikkusesse, transpersonaalsesse psühholoogiasse, iidsesse maagiasse ja tänapäeva tervendusse, ühendades need üheks tervikuks.

Kursusel käsitletakse ja analüüsitakse tervenduse varjatud tegelikkust, universumi ja reiki salajasi seadusi. Haiguse olemust seletatakse šamanistlikust, psühholoogilisest ja meditsiinilisest vaatenurgast, mis annab täiesti uue arusaama teemast.

Kursus algab iidse initsiatsiooni rituaaliga. See on salajane tseremoonia, millega kaasneb kursusel osalejate ulatuslik energiamuutus. Osalejatel on soovitatav valmistuda selleks sündmuseks mentaalselt ja emotsionaalselt, et rõõmu ja kergusega siseneda iidsete traditsioonide rajale.

Kursus on inglise keeles, eestikeelse tõlkega.

Vaadake lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews