1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Jose Figuroa korraldab homme katusel tasuta terapeutilise seminari
Jose Figuroa korraldab homme katusel tasuta terapeutilise seminari

Jose Figuroa korraldab homme katusel tasuta terapeutilise seminari

Jose Figuroa korraldab 23. oktoobril Tallinnas Veerenni 29 maja katusel tasuta seminari „Armastuse spiraalid ja kaksikhinged“.

See on põhjalik käsitlus armastusest, romantilisest idealiseerimisest, hinge õppetundidest ja kaksikhingede olemusest esoteerilisest ja psühholoogilisest vaatenurgast.

Seminar on sissejuhatus Jose Figueroa 26.-28. oktoobrini toimuvale töötoale „Hinge õppetunnid: armastus, seksuaalsus, perekonnasuhted“. Seminaril seletab, lahkab ja analüüsib Jose armastuse ja spirituaalsuse dünaamikat perekondlikes, sõprus- ja paarisuhetes. Ta räägib, mida on iidsetel traditsioonidel, transpersonaalsel psühholoogial ja spirituaalsusel öelda romantilise armastuse olemuse ning hinge ja ego dünaamika kohta.

Saate teada, millised on seksuaalsuse komplitseeritud ja varjatud küljed ning milline energiavahetus aset leiab. Kuidas seksuaalsus võib olla tervendav ja vabastav või toksiline ja orjastav. Saate teadlikuks seksuaalsuse energeetikast.

Osalejatel on võimalik praktilise testi abil teada saada, kui palju tõelist armastust on tegelikult nende elus, kui palju toksilist armastust eksisteerib igapäevasuhetes ja kuidas seda tervendada.

Seminar põhineb aastatepikkusel praktilisel terapeutilisel uurimustööl inimsüdame toimemehhanismide ning sellega seotud energeetiliste ja interdimensionaalsete saladuste kohta.

Seminar on inglise keeles, eestikeelse tõlkega.

Vaadake lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews