1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Joogakoolitus, mis alustab täna! Joogaterapeut Toomas Õunap avab ukse tervendavate tehnikate juurde
Joogakoolitus, mis alustab täna! Joogaterapeut Toomas Õunap avab ukse tervendavate tehnikate juurde

Joogakoolitus, mis alustab täna! Joogaterapeut Toomas Õunap avab ukse tervendavate tehnikate juurde

energiakursus6. märtsist algab Tallinna Õpetajate Majas joogakursus “Tervendavad asanad, pranajamad ja mudrad”, mis tutvustab tervendavaid asanate komplekse. Osaleja õpib väestavat chandra namaskarit, tervendavaid ja tasakaalustavaid pranayamasid ning kasulikke kriya hatha jooga põhiharjutusi, mis aitavad parandada tervist ning tuua ellu uut väge. Kursus on mõeldud kõigile joogahuvilistele, koolituse juhendaja on Toomas Õunap.

Kursusel õpitakse ka spetsiaalset teraapilist ehk kooskontraktsiooni tehnikat, mis annab hea tulemuse eelkõige siis, kui asend juba hästi selge ja selles on mugav pikemalt viibida. Lihaste vastassuunaline koospingestamine hoolikalt valitud kehapiirkondades võimaldab asendit individuaalselt enda järgi kohandada keha tervendamise ja tugevdamise eesmärgil. Samuti õpitakse tundma joogalikku täishingamist, energiseerivat kapala bhati hingamist ja ajupoolkerade tööd tasakaalustavat nadi shuddhi pranajamat ning nende hingamisharjutuste seost igapäevaeluga. Mitmed erinavad kursusel tutvustavad mudrad ehk käe asendid aitavad luua erinevaid tasakaalu soodustavaid seisundeid.

Kursusel teisel poolel on osalejatel võimalus praktiseerida ka lihtsat meditatsiooni ning sügavat lõdvestust ehk joogalikku puhkust – jooga nidrat, mille positiivne mõju ulatub alateadvuse peidetud tasanditeni.
Koolituse juhendaja Toomas Õunap on joogaõpetaja ja massöör 2002. aastast, lisaks on ta joogaterapeut, lõpetanud Neijingi Hiina Meditsiini kooli ja viib läbi erinevaid stressi ja mälukoolitusi ning seminare.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews