1. Avaleht
  2. Hingele
  3. JOOGAFESTIVAL MÄRTSIS! Elustiilipäeva peaesinejaks tuleb fantastiline muusik Sudha
JOOGAFESTIVAL MÄRTSIS! Elustiilipäeva peaesinejaks tuleb fantastiline muusik Sudha

JOOGAFESTIVAL MÄRTSIS! Elustiilipäeva peaesinejaks tuleb fantastiline muusik Sudha

Sudha-312. märtsil Tallinna Kultuurikatlas toimuva talvise joogafestivali ehk Elustiilipäeva “Südame hääle” töötoas saavad joogahuvilised kokku tänavuse peaesineja Sudhaga, kes lummab eriliste meloodiate ja sõnaseadetega.

Üle kümne aasta on Sudha pakkunud pühasid loitse, pühendusega mantraid, väelaule ja muusikat erinevatest traditsioonidest. Iga kord võtab ta oma kuulajad justkui kaasa erilisele rännakule läbi helide, otse vaikuse ja rahu südamesse, palveseisundisse. Oma loomingus põimib ta loitse Idamaadest, sufidelt, Tiibeti ja India traditsioonist kui ka Aafrikast, Havailt, Ameerika põlisrahvastelt ja mujaltki. Muusika kuulajad lummatakse kaasa lauludesse, palvetesse, vaikusesse.

Sudha-2

“Lihtsate loitsimis- ja tšakraharjutustega, meditatsiooni ja intuitiivse lauluga otse südamest vajume pehmelt Üksolemise seisundisse. Seal ootab meid sügav sisemine rahu ja hingehaavade tervenemine. Suure hulga teiste inimestega koos jagatud kavatsus ja fookus võimendavad meie kogemust ja ülendavad igaüht kõrgemale sagedusele. Mantrad on lihtsad, kuid võimsad võtmed, mis avavad meie energia. Oodatud on kõik, varasemaid kogemusi loitsimisega pole vaja! Anname lihtsalt oma südametes ruumi olla kuuldud ja laulda omaenda laulu ja iidseid mantraid, mille vibreerimissagedus on ühtsuse lainel.” Nii kõlab “Südame hääle” lihtne kirjeldus.

Sudha-4Sudha on sündinud Taanis, tema taust on seotud tantsu, draama ja muusikaga ja see ulatub tema lapsepõlve. Juba lapsena oli temas huvi iseenda avastamise vastu ja usku nähtava ja nähtamatu maailma müsteeriumidesse. 2002. aastast on ta esinenud paljudes Euroopa riikides, Austraalias, USA-s, Jaapanis ja Indias kontsertidel, festivalidel ja meditatsioonisündmustel.

2006. aastal sügavas protsessis Üksolemise Ülikoolis (Oneness University) Chennai lähedal Indias, koges Sudha selget üksolemise tunnet ja leidis enda jaoks teeotsa, mille kaudu oli tal võimalik ühendust saada jumaliku energia allikaga. Seda energiat annabki ta nüüd edasi oma lauludega ja see on kättesaadav kõigile kontsertidel ja CD-del.

Sudha-1Elustiilipäev ehk talvine joogafestival toimub 12. märtsil Tallinna Kultuurikatlas. Tegemist on heaolule ja terviklikule eluviisile pühendatud päevaga, mil toimuvad erinevad loengud ning joogatunnid. Lisaks on kõigile tasuta avatud bazaar, kus müügil hingepaitavad tooted. Elustiilipäev saab olema tõeline vitamiinisüst kevadises märtsis!

Piletiinfo leiab SIIT!

Loengusaalis saavad kuni sada inimest Kreet Rosina ja Ville Jehe vahendusel teada Tiibeti ne džang joogast. 150 kohaga naistesaalis on huviliste ees Epp Kärsin, Karolin Tsarski, Katrin Saali Saul ja Kadi Toompere, loengud on naise seksuaalsusest, mehele naudingute pakkumisest, taimsest toidust, joogast igapäevaelus ja paljust muust huvitavast. Iga töötuba/loeng kestab 75 minutit.

Tasub ka teada, et Heaolumess on tasuta, see on avatud kõigile.

Head Uudised GoodNews