1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Jagaspace saadab vana aasta ära alkoholivaba tantsupeoga Tartus
Jagaspace saadab vana aasta ära alkoholivaba tantsupeoga Tartus

Jagaspace saadab vana aasta ära alkoholivaba tantsupeoga Tartus

Tartus Kastanimajas toimub 31. detsembril elamusterohke ja väekas aastavahetuspidu, kus saab ekstaatiliselt tantsida Jagaspace’i elektroonilise muusika ja DJ 1motioni põnevate rütmide saatel.

Kaetud on suupistelaud, kus ainult maitsvad ja tervislikud palad. Pakutakse alkoholivaba glögi ja 22 esimesele külalisele kuuma toorkakaod. Peomöll lõpeb gongihelide saatel mõnusas lõdvestuses pikutamisega, mille jaoks oleks hea kaasa võtta matt.

Rõõm ilma alkoholita 

Korraldaja Margit Foht Väekate Sündmuste Agentuurist on uut aastat alkoholivabalt vastu võtnud neli aastat. Kuna ta valis eelmisel aastal üksi elamise, tekkis tal tunne, et võiks ise peo korraldada, kutsuda kokku sarnaselt mõtlevad inimesed, kes ei soovi uut aastat vastu võtta vanade traditsioonide kohaselt pika söögi-joogilaua taga, vaid luua ise uusi traditsioone, teha koos midagi sellist, mis annab hea enesetunde, loob rõõmu alkoholita.

„Minu jaoks on see laulmine ja tantsimine ja nii ma siis sellise peo endale tegingi. Mul on siiralt hea meel, et minuga sarnaselt mõtlevaid inimesi on palju: eelmisel aastal osales üle 50 inimese. Tantsime ja pidutseme nii kaua, kui jaksame. Kui soovid elus muutusi, siis tuleb teha midagi täiesti teistmoodi, teha uusi valikuid. Äkki siis alustada juba uut aastat uut moodi?!“ naeratab Margit.

Kui soovid elus muutusi, siis tuleb teha midagi täiesti teistmoodi, teha uusi valikuid.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews