1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Intuitiivterapeut Triin Katriin õpetab ärevust ja stressi eeterlike õlide ja kristallidega maandama
Intuitiivterapeut Triin Katriin õpetab ärevust ja stressi eeterlike õlide ja kristallidega maandama

Intuitiivterapeut Triin Katriin õpetab ärevust ja stressi eeterlike õlide ja kristallidega maandama

7. juunil kell 20-22 toimub Harjumaal Murastes Kristalliteraapia ja Angelic Reiki inspiratsioonikoolitus, kus intuitiivterapeut Triin Katriin räägib eeterlikest õlidest ja kristallidest, mis aitavad rahustada ärevat meelt ja leevendavad stressiolukorda füüsilises kehas. Koolitusel tehakse praktilisi harjutusi ja õpitakse, mida ja kuidas täpselt kasutada, et kodus iseennast kristallide ja puhaste eeterlike õlidega aidata. Juttu tuleb ärevusest, ülestressist ja meeleolumuutustest kui ühest tänasest energiate muutumise sümptomist, nende tekkepõhjustest ja sellest, et tegemist on mööduva olukorraga, kui ennast aidata oskame!

Kristallidel ja õlidel on võime saavutada kontakt inimese alateadliku meele ja emotsionaalse mäluga ning seeläbi tuua positiivseid muudatusi ja kergendust inimese olemisele. Lahkudes inspiratsiooniõhtult tunneb osaleja ennast vähemalt grammikese võrragi kergema ja helgemana koos vajalike teadmistega igapäevaelus paremini hakkama saamiseks. Kaasa võtta matt ja fliis, sest koolituse lõpus tuleb mõnus lõõgastusharjutus pikali olles.

Triin Katriin on inspiratsioonikoolitaja, meditatsiooniõpetaja ja intuitiivterapeut. Triin omab 7-aastast kursuste juhendamise ja koolitamise kogemust. Koolitusi on ta läbi viinud üle Eesti — Tallinnas, Pärnus, Võrus, Rakveres, Tartus, Raplas ja muudes linnades, samuti välismaal. Kaugeim koht spirituaalseks koolituseks on olnud Hiinas, kus Triinul oli võimalus töötada kohalikega, mis andis kogemuse, et vaimses maailmas ei ole piire ega rahvusi, kõneleb ja loeb vaid emotsionaalne side ja armastuse keel. Tänasel muutuste ajal on Triinu ülesandeks aidata igaüht, kes pöördub abipalvega tema poole. Inspiratsioonikoolitusi viib ta läbi nii lastele kui täiskasvanutele.

Osalustasu 15 eurot saab maksa koha peal sularahas. Registreeru: Triin Katriin, triinkatriin@gmail.com, Slow Living OÜ, www.hingeltvaba.com.

 

Head Uudised GoodNews