1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Inspireerivad tsitaadid! Brandon Bays tuleb Eestisse
Inspireerivad tsitaadid! Brandon Bays tuleb Eestisse

Inspireerivad tsitaadid! Brandon Bays tuleb Eestisse

Rahvusvaheliselt tunnustatud kõneleja, mitme menuki autori ning keha ja meele tervendamise eksperdi Brandon Baysi loodud Rännak on meetod, mis aitab lahendada erinevaid probleeme inimeste elus – nii füüsilisi, vaimseid kui ka emotsionaalseid.

Rännaku-meetod aitab jõuda selle looja sõnul jõuda probleemide algpõhjusteni ja need kõrvaldada. See võimaldab enda täit potentsiaali realiseerida ning elada elu sisemiste piiranguteta ja vabaduses.

Brandon Bays viib 13.–15. aprillini Tallinnas läbi intensiivseminari Journey Intensive, kuhu on oodatud kõik huvilised.

Jagame Sinuga, hea lugeja,  Brandon Baysi inspireerivad tsitaate.

  • Ükskõik kui sügav ja raske on probleem või kui kaua oled pidanud sellega võitlema, on sul olemas võimalus täielikult vabaneda ja terveks saada.
  • Tea, et kui midagi tuleb su juurde ootamatult, on see kingitus Universumilt ja selle täiel määral ära kasutamine tuleb sulle kasuks. Muret toob sulle ainult see, mille poole sa püüdled enda kujutlusvõime toel.
  • Kui oled valmis suunama oma armastuskiire sellele, mille üle sa endas uhkust ei tunne – osadele, mida sa ei aktsepteeri ega armasta, soovimatutele emotsioonidele, oma hinge hämaratele soppidele –, ujutab armastus nad üle ja embab neid, kuni alles jääbki vaid puhas armastus. Armastus tekib siis, kui sa kõik nähtavale tood.
  • Tea, et kõigel, mis su elus parasjagu toimub, on põhjus. Lihtsalt aktsepteeri elu nii, nagu see on. Lõdvestu ja lase minna kõigil mentaalsetel konstruktsioonidel, mida su meel loob. Aktsepteerimine juhib sind eetiliselt õigete tegudeni.
  • Tõeline andestamine on üks tervendavamaid ja vabastavamaid kingitusi, mida me endale teha saame.
  • Tõeline tervenemine algab nii emotsionaalsel, hingelisel kui ka füüsilisel tasandil alles siis, kui oled aru saanud, mida haigusel või füüsilisel blokeeringul sulle õpetada on, ja lased lahti rakkudesse salvestunud emotsionaalsetest probleemidest.
  • Tõeline julgus tähendab valmidust täiel määral kogeda seda, mida hetkel tunned. Sa võid küll proovida emotsioonide eest põgeneda, aga lõpuks saavad nad su ikkagi kätte. Nad kummitavad ja jälitavad sind, kuni sa lõpuks alistud.
  • Meditatsioon leiab aset siis, kui tood kogu oma teadlikkuse käesolevasse hetke.
  • Ole valmis minema oma suurima hirmu juurteni, et kogeda oma tegelikku olemust, oma täielikku potentsiaali ja seda, kes sa tegelikult oled.
  • Sa oled see, mida otsid.
Head Uudised GoodNews