1. Avaleht
  2. Hingele
  3. IGATSED NAISELIKKUST? Täiskuu lamamiskontsert tugevdab ja harmoniseerib naisenergiaid
IGATSED NAISELIKKUST? Täiskuu lamamiskontsert tugevdab ja harmoniseerib naisenergiaid

IGATSED NAISELIKKUST? Täiskuu lamamiskontsert tugevdab ja harmoniseerib naisenergiaid

Foto: Matti Zirk

9. juunil kell 19-21 toimub Tallinna Vanalinnas Uus tänav 19 Täiskuu lamamiskontsert “Naise jõu järele”, mis on pühendatud naisenergiatele, neid tugevdada ja harmoniseerida aitavad mantrad ja pühalaulud, tiibeti kausid, gongid, mantrate laulmine ja Kuu ise. Osaleda saavad nii naised kui mehed, sest igal inimesel on nii mees- kui ka naisenergiat ja kui nad on tasakaalus, siis sujub kõik hästi. Kuupraktikad ja -rituaalid aitavad ka tõmmata küllust oma ellu.

Külas on võluva inglihäälega lauljatar Nuann (Anna Dotsenko) — vokaal ja klaver ning Lilia Märtmaa ja Denis Vinogradov, kelle väljendusviisideks on gongid, etnilised flöödid, keelpillid, tiibeti helikausid, kurgu- ja ülemhelilaul.

Iga helis viibimise kogemus on ainulaadne, igakord on see uus retk sisekosmosesse. Retk, mille ajal muutub kõik võimalikuks ning ajavool kaotab oma tähtsuse… See on praktika, milleks on võimeline iga inimene. Inimesel ei ole vaja “osata” mediteerida, tuleb lihtsalt heita pikali ja lasta endal viibida Helis ilma eelarvamuste ja hinnanguteta, olles valmis võtma vastu seda kogemust, mis võib saabuda.

Muusikat soovitatakse kuulata pikali olles ja sügavalt lõdvestunud seisundis, selleks võtta kaasa lamamisalus ja pleed, kui aga pole võimalik asju kaasa võtta, siis paluvad korraldajad teada anda ja leitakse midagi kohapeal.

Piletid maksavad 15 eurot ja 12 eurot neile, kes registreeruvad koos sõpradega. Piletid saab osta kohapeal sularaha eest või ettemaksuga Prosvet OÜ pangaarvele EE631010220118238013. Registreerimine toimub SIIT või tel. 559 30 551, info@helid.ee.

Kontsert toimub reedel, 9. juunil Tallinna Vanalinnas, Uus 19, algus kell 19, kestab 1,5-2 tundi ilma vaheajata, uksed avatakse kell 18.30. NB! Tulla jalgväravast hoovi sisse ja otse, Okasroosikese lossi äärmine uks vasakul, viib otse saali.
Lisainfo SIIT või info@helid.ee.

Head Uudised GoodNews