1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Hollandlane Arnold Timmerman õpetab „Dogma Detoxil“
Hollandlane Arnold Timmerman õpetab „Dogma Detoxil“

Hollandlane Arnold Timmerman õpetab „Dogma Detoxil“

Novembris tuleb Eestisse Arnold Timmerman, et õpetada, kuidas aidata ennast, oma töötajaid või kliente uuele tasandile kõigest minutite jooksul.

Kas tunned, et mõni oluline muutus on käeulatuses… ent ometi ei realiseeru see sinu jaoks?

Kas näed, et sinu tiim või kliendid, keda nõustad, janunevad tõelise muutuse järele… kuid püsivad siiski muutumatult paigal?

Siis võib „Dogma Detox“ olla just sinu jaoks.

Kui aga eeldad, et tegemist on mõne järjekordse tavapärase seminari, koolituse või teoretiseeriva loenguga, mida tuleb kaks pikka päeva üle elada, siis parem lase sellest mõttest kohe lahti!

Ajad on edasi liikunud, uued generatsioonid teevad asju teisiti – miks peaks siis mõni enesearengu- või ärikursus vanamoodi (loe: igavalt) jätkama?

Pane keha ja olemus valmis uuteks õppimisviisideks. Seminari esimesel päeval õpid otse oma isiklikust kogemusest, mida dogma detox ehk dogmade puhastuskuur tähendab. Su meeled muutuvad aktiivseks ja tajud dogma detox’i tähendust kõigil tasanditel. Seminari teine päev tugineb sinu isiklikule kogemusele ning sa õpid interaktiivselt selgeks kiire ja võimsa sekkumismeetodi, mis on kogu dogma detox-nõustamise aluseks.

Kas oled valmis teada saama, millesse ja miks inimesed tegelikult takerduvad, kuigi igatsevad muutuse järele?

Kas oled valmis paljastama iseenda varjatud dogmad, mis on sind seni oma küüsis hoidnud?

Kas oled valmis õppima, kui kiirelt on nii sinul kui ka teistel võimalik kogeda (püsivaid!) muutusi, agiilsust ja inspiratsiooni?

Early bird hind neile, kes ostavad pileti enne 15. septembrit! Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews