1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Holistika Instituudi treening: pühenda aasta endale!
Holistika Instituudi treening: pühenda aasta endale!

Holistika Instituudi treening: pühenda aasta endale!

Holistika Instituudis algab 4. aprillil aastane treening, mille eestikeelset gruppi juhendab Katariina Liisa Martens ja venekeelset gruppi Tania Haasma. Holistiline treening on kaheastmelise koolituse esimene osa. Koolitus on mõeldud neile, kes tunnevad huvi holistilise ehk tervikliku maailma- ja inimesekäsitluse vastu, mille kohaselt on inimesel peale keha, intellekti ja tunnete ühendus vaimuga.

Foto: Pixabay

Koolituse keskmes on kaks olulist küsimust:

Kuidas muuta tavapäraselt „normaalne“ elu õnnelikuks? “Edu ei too alati õnne, aga õnn toob edu!”, on positiivses psühholoogias tuntud deviis. Aasta jooksul ongi võimalus uurida „oma õnne“, seada uusi sihte ja teha oma elus just selliseid muutusi, mida on vaja elukvaliteedi tõstmiseks.

Kuidas saada „iseenda parimaks väljaandeks“? Kuidas sinu unikaalsus, tugevad küljed ja loomulikud anded saaksid avalduda? Holistilise inimkäsitluse seisukohalt selgitatakse paljusid probleeme ja tervisehädasid sellega, et inimene ei ole enda juures kodus, ta on ühenduse iseendaga kaotanud. Sellega kaasneb ka üsna madal energiatase.

Mida tähendab – „ei ole enda juures kodus“?

See tähendab, et tähelepanu on kogu aeg iseendast väljaspool: kõigi nende tööde ja tegemiste juures, millega tahad hakkama saada.

Foto: Pixabay

See tähendab elamist ainult oma peas ja keha unarusse jätmist. Sa ei märka väsimuse märke õigel ajal ja keha peab oma puhkusevajadusest märku andma mõne haiguse või valuga.

See tähendab elamist teiste inimeste ja eesmärkide täitmise nimel ning oma vajaduste kõrvalejätmist.

Koolitus ühendab tänapäevased transpersonaalse psühholoogia meetodid ammutuntud teadmistega inimese energiasüsteemist ja keha-vaimu seostest. Terve koolituse jooksul toimub teoreetiline ja praktiline õpetus vaheldumisi. Iga läbivõetava teema alla käib rida praktilisi harjutusi ja ülesandeid.

Foto: Pixabay

Treeningul käsitletakse elulisi ja kõiki inimesi puudutavaid psühholoogilisi õppetunde.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews