1. Avaleht
  2. Hingele
  3. HETKEL KUUM – VIDEO! Karismaatiline Veet Mano Tallinna TV-s!
HETKEL KUUM – VIDEO! Karismaatiline Veet Mano Tallinna TV-s!

HETKEL KUUM – VIDEO! Karismaatiline Veet Mano Tallinna TV-s!

Veet-Mano3Sel nädalal taas Eestis viibiv selgeltnägija ja tervendaja Veet Mano andis täna pealinna televisioonile eksklusiivse intervjuu, võttes lühikeses pöördumises kokku palju mõtteid ja sõnumeid. Jutuajamise paigaks sai Tammsaare park, mis tekitas nii reporteris kui ka intervjueeritavas selle õige paiga tunde.

Alustuseks ütlebki tervendaja, et ta armastab inimesi, kes armastavad puid. Seepärast ongi eestlased tema jaoks väga loomulikud, sest neisse on peidetud soov olla “puude inimesed” ehk siis puud ja inimesed koos.

“Siin on loodus ja armastus üheskoos ning inimestes on soov kindluse ja lõdvestatuse järele, olemaks tugev, et toime tulla töö, pere ja kõige muuga,” lausub Veet Mano. “Minu tööks ongi aidata leida endis sisemist andi ja väge.”

Tervendaja sõnul tunneb ta, et Eestis elab eluterve ja värvikas rahvas, tema osaks on vaid aidata meid tervise ja tunnete osas, avada armastuse ja suhete poolt. Ta võrdleb Eestit mõneti Alaskaga, pidades silmas looduse ilu ja inimesi selles.

“Teil on puud ja lilled ja see on ilus, aga kerge on sattuda isolatsiooni – vaja on inimesi üksteisele lähemale tuua,” nendib ta.

Oma seekordsel külaskäigul viib Veet Mano läbi seminare Tallinnas, Rakveres ja Viljandis, tema retk abivajajate juurde saab kõrgpunkti energeetilises laagris “Muutuste energia”, mis algab juba reedel Taevaskojas. Oma seminaride kohta ütleb ta: “Skeptitsism on hea, sest mida ei tea, seda ei tea. Kahtle, aga mine edasi avatud südamega – seda ma seminaridel ka õpetan.”

Selgeltnägija muigab öeldes, et ta tahaks vahel isegi asju katsuda, et uskuda. Tema aitab inimesi intuitsiooni leidmisel, et need suudaksid jõuda sinna kohta, mida ei näe ja ei tunne. Intuitsioon on vajalik ka näiteks äriotsuste tegemisel, kus paljutki ei saa sealgi käega katsuda, see liigub kusagil mujal.

“Sa tunned asju omas peas, aga kas sa aimad kõike ka sisetundega?” tõstatab Veet Mano küsimuse. “Kahtlemine on hea – lisa siia usk vaadata ja katsetada ning kuldvõtmeke ongi käes!”

Kõik kuldvõtmekese otsijad saavad otsinguid alustada koos Veet Manoga tema seminaridel ja laagrites, alustuseks tasub ära käia tema kodulehel www.veetmano.eu.

VAATA TTV VIDEOT!

Head Uudised GoodNews