1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Harri Kingo raamatust “24 tarka” leiab suurmeeste lood ja mõtted
Harri Kingo raamatust “24 tarka” leiab suurmeeste lood ja mõtted

Harri Kingo raamatust “24 tarka” leiab suurmeeste lood ja mõtted

RaamatRaamatus “24 tarka” on 24 suure mehe lood ja mõtted. kes on mõjutanud maailma ja seeläbi igaüht meist. Me teame neid nimesid, aga ei tea või ei mäleta sageli, kes nad olid, mida nad mõtlesid ja mida ütlesid. „24 tarka” aitab seda meenutada ja teada saada. Ja nii ehk mõista ennastki.

Kas ajastud kutsuvad ellu omad suurmehed või on hoopis suurmehed need, tänu kellele uued ajastud saabuvad? Antud raamatu kaante vahele on koondatud meie tänast maailma kujundanud suurmeeste elu ja mõtted. Need mehed on kõik olnud kõrgelt üle oma isikliku elu ja ajastu piiride ning väärt seda, et neid teada ning mõista.

Igaüks neist meestest väärib omaette monograafiat, lausa paljudest köidetest koosnevat väljaannet. Osade kohta neist on see kõik ka juba olemas. See raamat on vaid lühike rida lisaks mõttevaramusse, mille inspireerijateks nad on olnud. Harri Kingo soov polnud lisada midagi uudset. Pigem tahtis ta kirjutada need mehed mõistetavaks ja omaseks neile, kellele nad on olnud ehk natuke kauged, natuke võõrad ja ehk isegi veidi hirmutavad oma suuruses.

24-tarka-suurmehed-kes-muutsid-meie-mõtlemist

Head Uudised GoodNews