1. Avaleht
  2. Hingele
  3. HAKKA SÄRAMA! Kundalini jooga algajate kursus juhatab eneseleidmise teele
HAKKA SÄRAMA! Kundalini jooga algajate kursus juhatab eneseleidmise teele

HAKKA SÄRAMA! Kundalini jooga algajate kursus juhatab eneseleidmise teele

Sukhdev Kaur
Sukhdev Kaur

3.-4. septembril on Dharamsaali Kundalini Jooga Koolituskeskuses suurepärane võimalus avastada, andestada ja ülendada iseennast Kundalini jooga abil. Kundalini jooga algajate kursusel saab õppida jooga elustiili põhimõtteid, praktilised hingamisharjutusi ja asendeid, mis toetavad sind sellel teel, ning — kõige olulisem — saad teada, kuidas mediteerida. Kaasa saab materjali, mida kodus edaspidi kasutada.

Kundalini jooga kasutab liikumist, heli voogu, hingamist ja meditatsiooni, et lõdvestada ja tugevdada keha ja vaimu, lubades hingel vabalt lennelda. Ta kergendab enesetunnet ja tekitab rõõmsameelsust, nagu see inimesele vajalik on. See võimas ja efektiivne jooga aitab energiat laadida ja terveneda mineviku haavadest.

Algajate kursusel saab rohkem selgitusi ja teooriat kui tavatunnis, samal ajal kogetakse lihtsaid ja võimsaid kriyasid ja meditatsioone. Alustuseks on sissejuhatus Kundalini joogasse ja põhiteooria, siis õpitakse, kuidas võtta õigesti sisse põhiasendid ja kuidas saada kõige paremat kasu harjutustest, selgitatakse, mida teha, kui harjutustes ja meditatsioonis meel segab või fookus kaob, näidatakse nippe, kuidas kodus praktikaga jätkata, kuidas mediteerida sügavalt ning räägitakse sellest, mis on mantrad ja miks me neid kasutame. Hakka särama, on juba aeg!

Rohkem infot saab SIIT!

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews