1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Fotod lennujaamast! Veet Mano juhendab täna Tao keskuses AUM-meditatsiooni
Fotod lennujaamast! Veet Mano juhendab täna Tao keskuses AUM-meditatsiooni

Fotod lennujaamast! Veet Mano juhendab täna Tao keskuses AUM-meditatsiooni

veetmano2Täna, 17. oktoobri õhtul kell 19-21.30 saab hingelist tuge otsiv Eestimaa inimene Tallinnas Tao keskuses Rotermanni 2 kohtuda erilise ja väga sooja inimesega, kelleks on siin juba väga hästi tuntud Veet Mano. Kahe ja poole tunni jooksul tehakse läbi AUM-meditatsioon, mis aitab kaasaja inimesel üle saada ja üle olla kiirustava maailma stressist.

Mis on AUM-meditatsioon? AUM on lühend inglisekeelsetest sõnades awareness ehk teadlikkus, understanding ehk mõistmine ja meditation ehk meditatsioon. See meditatsioon juhendab inimest turvalises ja toetavas keskkonnas läbi inimkogemuse neljateistkümne aspekti: need on viha, andestamine, armastus, vastupidavus, eluenergia, kaos, tantsimine, kurbus, naer, sensuaalsus, ühisus, vaikus, austus ja jagamine.

veetmano3

Tõsiasi on see, et meie inimesed ei oska kontrollida omi emotsioone ja halvimad neist kuhjuvad ning tekitavad nii terviserikkeid kui ka emotsionaalselt valet käitumist. Allasurutud tunded on ohtlikud, AUM-meditatsioon aga aitab meil mõista, mis on meie alateadlike reaktsioonide taga ning suunata neid mõistmise kaudu positiivsesse sängi. Selline teadlikkus aitab meid parema elu loomisel. AUM on ka sotsiaalne meditatsioon, sest inimesed, kellega koos mediteeritakse, toetavad sind ja on peeglid sinule endale, millest sa näed iseennast selgemalt.

veetmano4

AUM-meditatsioon loodi 1989. aastal Humaninversity looja Anand Veereshi poolt kingituseks Oshole. Seda saavad juhendada ainult inimesed, kes on AUM-meditatsiooni sügava treeningu läbinud ja Veet Mano on kindlasti üks parimaid seda tutvustama ning läbi viima.

AUM-meditatsiooni läbi saab kogeda sügavat lõõgastust, vabaneda stressist ja taastada elurõõm.

Lisainfo AUM-mediatsiooni kohta SIIN!

Head Uudised GoodNews