1. Avaleht
  2. Hingele
  3. ET JOOGATAJAL OLEKS MÕNUS OLLA! Mida Joogafestivalile kaasa võtta?
ET JOOGATAJAL OLEKS MÕNUS OLLA! Mida Joogafestivalile kaasa võtta?

ET JOOGATAJAL OLEKS MÕNUS OLLA! Mida Joogafestivalile kaasa võtta?

Juba eelseisval laupäeval toimub Haapsalus igasuvine Joogafestival, mis toob Valge Daami Linna enam kui tuhat joogatajat ja ärkavat joogahuvilist. Kuna tegu on kahepäevase üritusega, siis tekib paljudel külalistel, eriti neil, kes sinna esmakordselt satuvad, õigustatud küsimus: mida kaasa võtta? Joogafestivali korraldajad on koostanud väikese spikri, mis peaks andma esialgse ülevaate sellest, mida võiks vaja minna.

Et joogatajal oleks festivalil mõnus olla, on korraldajate soovitused koti pakkimiseks sellised: festivali pilet (saab ka kohapeal osta): sularaha ostudeks bazaaril ja siseruumide töötoa pileti lunastamiseks; joogamatt (saab osta ka kohapeal), sobib ka matkamatt, mis on kaetud käterätikuga; meditatsioonipadi (kui kasutad, saab osta ka kohapeal); tekk või pleed enese katmiseks lõdvestuse või meditatsiooni ajal või ka niisama õhtust kontserti nautides; plastmassist või metallist veepudel ja kui kavatsed osa võtta hommikutseremooniast, siis termos või termoskruus sooja vee või tee jaoks (veepudelit saab täita linnusemüüri nurgas statsionaarses WC-s).

Riietuses võiksid soovitavalt olla heledad, naturaalsest materjalist riided, mis ei pigista. Arvestada tuleb ilmaoludega. Tavaliselt on mõnus, kui püksid on pikad ja särk on lühikeste varrukatega, aga ka pikkade varrukatega jakk, mida saab vajadusel maha võtta. Hea on kihiline riietus, nii saab vajadusel kergesti ühe kihi ära võtta. Kaasa võiks võtta paar komplekti joogariideid, arvestades ilmaolusid ja määrdumist. Valget värvi riided võimendavad inimese aurat (elektromagnetvälja kiirgust), energeetilist kaitsekihti füüsilise keha ümber.

Väga vajalikuks võivad osutuda vihmakeep; sääsetõrjevahend või vastavad riided; peakate päikese kaitseks; päikesekaitsekreem piisava faktoriga, et oleksid kaitstud põletuse eest; päikeseprillid, aga ka fotoaparaat, kirjutusvahend ja märkmik, soovi korral muusikariistad, et saaks spontaanselt väikese pillimängu teha. Telkimiseks: telk, matt, magamiskott, taskulamp, isiklikud hügieenivahendid ja käterätik, igaks juhuks oma WC-paberi rull.

NB! Festivali alale pole lubatud kaasa võtta alkoholi, sigarette, narkootilisi aineid ega klaastaarat.

Kõikidele tekkivatele küsimustele saab vastuseid otsida SIIT!

Head Uudised GoodNews