1. Avaleht
  2. Hingele
  3. ERILINE JOOGAFESTIVALIL! Puhta energiaga kaltsiitkivid jõuavad soovijateni otse maapõuest välja toodutena
ERILINE JOOGAFESTIVALIL! Puhta energiaga kaltsiitkivid jõuavad soovijateni otse maapõuest välja toodutena

ERILINE JOOGAFESTIVALIL! Puhta energiaga kaltsiitkivid jõuavad soovijateni otse maapõuest välja toodutena

kaltsiitkivid223. ja 24. juulil on Haapsalus suvine Joogafestival ning Taevas ja Maa keskus pakub seal Eestis ainulaadset võimalust soetada omale kaltsiitkristallidest koobas otse maapõuest. Antud koobaste ainulaadsus seisneb selles, et kivid saabuvad Eestisse otse Maroko kaevandusest. Vahvad kivisellid Maroko mägedes, kes need on sisse pakkinud kastidesse on ainukesed, kes neid kive näinud on. Kastid avatakse alles müügiks. Seega täiesti looduse põuest saabunud puhtad energiad ainult sinu jaoks. Kaltsiit on ülimalt intelligentne ja tundlik kivi, mis hakkab sind teenima sulle kasulikul moel.

Kaltsiidi energiatel on elektrilised omadused, sellepärast on ta erakordne puhastaja. Üksnes kaltsiidi olemasolu teie elu- või tööruumis puhastab selle negatiivsetest energiatest ja tõstab energiasagedust. Keha siseselt eemaldab kaltsiit stagneerunud energia. Puhastab nii füüsilisi kui ka peenkehasid väsinud energiatest. Kaltsiit toob ellu rõõmu ja kergust ning tasakaalustab mehelikku ja naiselikku energiat. Kaltsiiti kasutatakse masenduse ja emotsionaalsete šokkide ning traumade korral. Ta aitab väga hästi lõdvestuda, tugevate elamuste korral hoiab ta meele ja mõtted selgetena ning aitab sisemist rahu säilitada ning soodustab vabanemist hirmul põhinevatest mõttemallidest ja arusaamadest.

kaltsiitkivid

Kaltsiit on heaks kaaslaseks neile, kes liiguvad suurte vaimsete muutuste poole. Ta aitab teadvusel meenutada minevikku ja tulevikus toimuvat ette aimata. See on ka väga intelligentne ja vaimne kivi, mis aitab ühendust saada kõrgema teadvusega ning on abiks ülima teadlikkuse ja kehaväliste kogemuste omandamisel. See kivi kiirendab vaimset arengut. Mentaalsel tasandil rahustab kaltsiit tormlevaid mõtteid ja on abiks ammuunustatud teadmiste meenutamisel. Kaltsiit on hea mõtiskluse ehk mõttetöö kivi.

kaltsiitkivid3

Kaltsiitkoobas on unikaalne, sest temas on säilinud ürgne terviklik struktuur, looduse looming. Kaltsiitkoobas on sulle abiks ja silmarõõmuks, kui hoiad teda selles ruumis, kus sa kõige rohkem viibid (elutoas, magamistoas, töölaual ). Võta kivi kätte ja tunneta kuidas energiavoog läbib kogu su keha. Kaltsiit, eriti kollakas, aitab soolevaevuste ja kõhukinnisuse korral, kiirendab ainevahetust, kergendab soolestiku tööd, soodustab vere hüübimist ja kudede paranemist, tugevdab immuunsussüsteemi, soodustab kaltsiumi omastamist luudes, tugevdab skeletti ja lihaseid.

Niisiis, vabastava ja väestava kaltsiitkoopa saad endale soetada, kui tuled Joogafestivale, aga seal on ka tohutult muudki põnevat!

Rohkem infot Joogafestivali kohta leiab SIIT!

Jüri Kukk 

Head Uudised GoodNews