1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. ENESEARENG I Edu Akadeemia: keeruline aeg annab võimaluse tegeleda kodus maksimaalselt enesearenguga
ENESEARENG I Edu Akadeemia: keeruline aeg annab võimaluse tegeleda kodus maksimaalselt enesearenguga

ENESEARENG I Edu Akadeemia: keeruline aeg annab võimaluse tegeleda kodus maksimaalselt enesearenguga

“Elame erakordsel ajal – keegi meist poleks ette näinud olukorda, mis täna maailmas valitseb. Koroonaviirus levib kulutulena, riigid panevad oma piire kinni, inimesed on paanikas ja muretsevad nii enda kui oma lähedaste pärast. Enamik on kodus karantiinis ja igapäevatoimetused tuleb ära teha interneti teel,” selgitab Edu Akadeemia tiim, miks soovib panustada sellesse, et inimesed saaksid ka praegusel keerulisel ajal maksimaalselt enesearenguga tegeleda ning läbi selle valmistada end ette eesseisvaks keeruliseks perioodiks kodust lahkumata. Näe selles kriisis võimalust ning kasutada seda aega enda arendamiseks.

Leia hetk raamatute lugemiseks

Kodus olles on hea leida päevas kasvõi mõni hetk, et lugeda raamatuid. Lugemine aitab keskenduda ning inspireerib, täites su värskete ja heade mõtetega. Edu Akadeemia soovitab eelkõige praktilisi raamatuid, milles antavaid nõuandeid saab rakendada oma elus, et muuta see paremaks ja edukamaks. Raamat “12 asja, mida koolis ei õpetatud, aga mida kõik peaksid teadma”, annab edasi olulisi teemasid, mis just praegusel ajal vajaksid tähelepanu – tervis, suhted, rahaasjad. “Usun, et selle raamatu lugemine tekitab lugejas tahet oma elu mõnda valdkonda uuele tasemele upitada ning nii enda elukvaliteeti tervikuna parandada,” ütleb tuntud koolitaja Peep Vain.
Et leida enda elu kutse selle kõige praktilisemas ning otsesemas mõttes, on heaks abimeheks raamat “Minu elu kutse”, mis aitab sul avastada enda tegelik potentsiaal, et pärast raskeid aegu tõusta fööniksina tuhast. “See raamat julgustas mind veelgi rohkem olema mina ise ja seadma eesmärke, mis kannavad kõrgemale ja kaugemale,” ütleb raamatut lugenud koolitaja Epp Kärsin.

Tee läbi e-kursus, et viia oma ettevõte uutesse kõrgustesse

Vaadates enda sisse ning lastes end inspireerida motiveerivatel mõtetel, on aeg asuda tegutsema. Kriisiajas tuleb näha võimalust ning avada uksi, millest pole seni võibolla julgenud sisse astuda. Edu Akadeemia on pannud kokku online kursuse, kus pühendades viis nädalat saad abi, kuidas luua enda ettevõtet, leida esimene ostja, muuta ettevõte jätkusuutlikuks ja edukaks.
Kui majanduslangus räsib mitmeid ettevõtteid, on Edu Akadeemia moto, et majanduslanguseks peab valmis olema ning sellega kaasnevaid võimalusi kasutama. Koolitajad jagavad praktilisi samme, kuidas majanduslanguseks valmis olla ning kuidas oma ettevõtet kasvatada ka kriisi ajal.

Loo sellest aastast enda elu parim aasta

Plaani paika pannes ning sihikindlalt tegutsedes ja edasi rühkides, saad muuta selle aasta enda elu parimaks aastaks. See nõuab vaid, et paneksid paika uskumused, väärtused ja harjumused, mis suunavad sind unistuste elu poole. Edu Akadeemia on pannud kokku koolituse “Sinu parim aasta” Anthony Robbinsi ja Eric Edmeadese kokku 10 000 eurot maksvate koolituste põhjal, mis on tulemusi toonud lugematule arvule edukatele inimestele. Ka sina võid olla nende hulgas, sest unistustel ei ole piire.

Eric Edmeades ja Roland Tokko

Kõige tähtsam – usu endasse! 

Keerulistel aegadel on lihtne kaotada usk iseendasse, kui tundub, et miski ei olene sinust. Edukuse üks põhialuseid on alati olnud enesekindlus, mida tulebki lihtsalt iga päev praktiseerida, mis viib selleni, et sa enam endas ei kahtleks. Sina ise oled oma õnne sepp! E-kursus “Usu endasse” aitab sul muuta otsustusvõimetus otsuseks, kahtlemine tegutsemiseks, hirm elevuseks, asjade edasilükkamine nende ära tegemiseks ning väljuda mugavustsoonist, mis su arengut pärsib.

Näe kriisis võimalust ning arenda end olles kodus, et väljuda kriisist targema, edukama ja õnnelikumana. Et läbida täielik teekond enda mõttemustrite muutmiseks ja astuda suur samm oma uue ja eduka elu poole, on Edu Akadeemia on pannud kokku põhjaliku enesearengupaketi “Olen kodus”, et inspireerida inimesi, muuta nad edukamaks ning kasutada kehva olukorda ära enda kasuks.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews