1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Energialaager detsembrikuus! Veet Mano: kui inimesel on sees palju rõhutud emotsioone, ei tunne ta ennast mugavalt
Energialaager detsembrikuus! Veet Mano: kui inimesel on sees palju rõhutud emotsioone, ei tunne ta ennast mugavalt

Energialaager detsembrikuus! Veet Mano: kui inimesel on sees palju rõhutud emotsioone, ei tunne ta ennast mugavalt

Foto: Rasmus Kooskora
Foto: Rasmus Kooskora

Pühade-eelne nädalavahetus 16.-18. detsembrini võiks olla just see aeg, mil pühendada aasta lühemad päevad enese laadimisele — selleks annab hea võimaluse Veet Mano kolmepäevane energialaager metsavaikuses Jõulumäe Tervisespordikeskuses Pärnumaal.

Veet Mano on tuntud oma võimsa energia poolest, mida mitmed inimesed on tema laagrites kogenud. Viimases laagris osales üks naisterahvas, kes lendas siia Las Vegasest, et osaleda Veet Mano laagris. Veet Mano aitab inimestel vabaneda blokeeringutest, mis takistavad energial voolamist. Tema õpetused on praktilised tehnikad, mida inimesed saavad iseseisvalt jätkata, et mitte lasta kurnatusel ja sellega seonduval stressil osaks saada oma elus.

Veet Mano sõnul õpetab ta laagris tegelema energeetiliste vibratsioonidega kolmel tasandil: intellektuaalsel, füüsilisel ja emotsionaalsel. Kõigil kolmel tasandil minnakse väga sügavuti inimese olemusse. Nende teadmistega saab igapäevaelus jagada energiat ka oma pereliikmetele või lähedastele inimestele, kes ei saanud tulla laagrisse.

“Olukorras, kus inimesel on sees palju rõhutud emotsioone, ei tunne ta ennast mugavalt. Kõik seetõttu, et ei lasta emotsioonidel minna, tegelikkuses aga tuleb õppida nendega toime tulema. Emotsionaalsel tasandil õpitakse, kuidas iseennast rohkem usaldada,” kirjeldab Veet Mano üht tasanditest.

Laagris toimuvad ka erinevaid Osho meditatsioonid, tegeletakse intensiivselt psühholoogiliste, emotsionaalsete ja tervist puudutavate probleemidega; puhastatakse ennast mineviku negatiivsetest mõjudest ning kujundatakse tulevikku, suurendades sisemist rahulolu ning tasakaaluseisundit. Oma energiatega töötamine aitab vabaneda negatiivsetest emotsioonidest, mis takistavad elada olevikus, vabaneda blokeeringutest, mis põhjustavad stressi ja kurnatust, leida uuesti üles oma jõud ja elurõõm, et need jääksid sinuga igal hetkel, kujundada oma tulevikku, suurendada sisemist rahulolu ning tasakaaluseisundit, parandada füüsilist tervist ja tunda emotsionaalset vabadust — probleemid võivad laheneda kiiremini, kui me arvata oskame.

Rohkem infot leiab SIIT!

Jüri Kukk Ajakirjanik