1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. ELUST, EMOTSIOONIDEST JA VALIKUTEST! Veet Mano: allasurutud emotsioonid killustavad teadvust
ELUST, EMOTSIOONIDEST JA VALIKUTEST! Veet Mano: allasurutud emotsioonid killustavad teadvust

ELUST, EMOTSIOONIDEST JA VALIKUTEST! Veet Mano: allasurutud emotsioonid killustavad teadvust

Veet Mano - GoodNews
Foto: GoodNews/Rasmus Kooskora

Äsja lõppes armastatud Veet Mano järjekordne visiit Eestisse, kes õpetas ja aitas inimesi viies linnas ja kuuel üritusel. Veet Mano ütleb, et ta saab oma tööst ja inimeste aitamisest palju uut inspiratsiooni ja jõudu veel rohkem inimesi aidata.

Ravitseja puutub kokku paljude olukordadega, kus inimestel on väga raske või delikaatne mure. Suur hulk eestlasi on tema juures käinud emotsionaalsete probleemidega, suutmata leida kedagi teist, kes neid aitaks.

Paljude probleemide algallikaks peab Veet Mano allasurutud emotsioone.

Heade uudiste portaal toob lugejateni mõtlemapanevaid Veet Mano tähelepanekuid emotsioonide, elu ja valikute kohta.

  • Minu arusaam on, et allasurutud emotsioonid killustavad teadvust.
  • Mõistuse pärast pole tarvis nii palju muretseda, vaid pigem tuleb hakata vallandama allasurutud emotsioone – nii saavutab abi vajav inimene tasakaalu palju kiiremini.
  • Kui sul on emotsionaalsed probleemid või suhteprobleemid, siis meditatsiooni õppimine on suur samm neist vabanemise poole.
  • Tuleb tegeleda millegi sellisega, millest on kasu elule, meie planeedile, ja siis läheb ka kõik muu õigesti.
  • Peaksime järgima rohkem oma südant ja intuitsiooni.
  • On hea, kui igaüks leiab endas teatud laadi loovust ja suudab elu edenemisse panustada, saades selle eest vastu raha. Tee seda selgel ja ausal moel. Tee seda nii, et see kellelegi haiget ei teeks. Tee seda moel, mis on võimalikult loov. Ole selle suhtes ka võimalikult nutikas. Võta riske, et leida ja saada seda, mida vajad. Püüa alati teha kõige haaravamat tööd, mis sulle huvi pakub ja mida teha suudad. Pane sellesse, mida teha tahad, alati oma armastus. Ärata oma energia! Ära piirdu kitsa mõtteviisiga ja ära suhtu asjadesse ainult äriliselt.
  • Ära kunagi unusta, et siit maailmast lahkudes ei saa me oma raha endaga kaasa võtta. Raha on üks mõõde, mille tähtsust ei saa kuidagi alahinnata. Kui me ei tööta ja raha ei teeni, ei ole me vabad, kuid ära lase endal muutuda kellegi teise orjaks. Seega ole loov, ole aus ja sirgjooneline ning jaga end maailmaga. Kaasa kõikidesse oma tegudesse armastus. Ära tee raha nimel midagi, mis on olemuselt hävitav, destruktiivne. Tee elu hüvanguks midagi head.
Head Uudised GoodNews