1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Elu konverents! VaimuKeha 2019 suunab end välja aitama „elu paratamatusest“
Elu konverents! VaimuKeha 2019 suunab end välja aitama „elu paratamatusest“

Elu konverents! VaimuKeha 2019 suunab end välja aitama „elu paratamatusest“

20. jaanuaril 2019 toimub Rahvusraamatukogus iga-aastane VaimuKeha konverents, mis keskendub vaimu ja keha koostööle tervise heaks ning õpetab inimesi ise ennast aitama.

Foto: Pixabay

Terviseteadmisi täis päev aitab vaadelda ja mõista, kuidas meie vaim ja keha koostööd teevad ning üksteist mõjutavad. Kui me mõtleme hästi, tunneb ka meie keha end hästi ning vastupidi. Konverentsi eesmärk on korraldajate Sille Martma ja Mai-Liis Kivistiku sõnul see, et inimesed “ei elaks paratamatuses”, vaid avaneksid ja näeksid, mida kõike nad oma ellu luua saavad. Et nad ei kaoks ära infomürasse, mis neid ümbritseb ja oskaksid kuulata keha ja hinge sõnumeid.

Foto: Pixabay

VaimuKeha konverents on ellu kutsutud korraldajate endi kogemuse ajel. Korraldaja Sille Martma: „Minul algas see kõik enda “valust”. Olen ise palju küsinud igasugu elulistel teemadel ja vastuste saamine on minu elu aina toredamaks ja rõõmsamaks teinud. Tahan näidata ka teistele inimestele, mis kõik veel on võimalik, et nad iga päevaga üha rohkem endasse ja oma võimetesse usuksid“.

Foto: Pixabay

Teemaderingis kuuleb arutlusi sellest, kuidas meie maailm tehtud on ja mis reeglid siin kehtivad ning kuidas neid arvestades ise oma maailma ja tulevikku luua. Tutvustatakse erinevaid lihtsaid vahendeid ja tehnikaid, mis võimaldavad muuta elus kõike, mida soovime – kergusega ja aina suuremalt.

Foto: Pixabay

Korraldaja Mai-Liis Kivistik: „VaimuKeha konverents tähendab kohta, kuhu tulla, kui otsitakse vastuseid ja võimalusi muutusteks“.

Kogu päeva jooksul on Rahvusraamatukogu fuajees võimalik külastada tervisemessi, kus pakutakse erinevaid tervist edendavaid tooteid ja teenuseid. Mess on avatud ka neile, kes konverentsil ei osale.

Rohkem infot leiab SIIT!

 

Head Uudised GoodNews