1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Dan Brulé: parem hingamine loob parema tervise — see on teadliku hingamise põhitõde
Dan Brulé: parem hingamine loob parema tervise — see on teadliku hingamise põhitõde

Dan Brulé: parem hingamine loob parema tervise — see on teadliku hingamise põhitõde

Dan Brulé15.-17. detsembril toimub Tallinna Tao Keskuses aadressil Rotermanni 2 Dan Brulé “Teadliku hingamise meisterlikkuse põhikursus.” Danil on seekord kaasas uus mobiiliäpp “Breath Tech”, mille esmaesitlus Eestis toimub 14. detsembril. Üritus on inglise keeles, kuid on olemas ka sünkroontõlge eesti keelde.

3- päevane “Teadliku hingamise meisterlikkuse põhikursus” on esimene samm Dan Brulé teadliku hingamise metoodika praktiku sertifikaadi saamiseks. Selle kursuse läbimine võimaldab toetada teistel teadliku hingamise õppimist ja kui kursusele tulija on juba terapeut või treener, siis saab kursusel õpitut integreerida oma igapäeva tööga. Kursus sobilik ka kõigile neile inimestele, kes soovivad enesearendamise eesmärgil võtta kasutusele Dan Brulé teadliku hingamise meisterlikkuse metoodika.

Teadlik hingamine tõstab väge ja vastupidavust 

Teadliku hingamise harjutusi, tehnikaid ja meditatsioone on võimalik kasutada energitataseme tõstmiseks, fokusseerimiseks, lõdvestamiseks ja stressi vabastamiseks ja ärevuse elimineerimiseks. Teadliku hingamist saab kasutada ka esinemise ajal, tõstes väge ja vastupidavust. Seda saab kasutada ka lõpuni viimise ettevalmistusel, peale pingutust kiireks taastumiseks ja traumade ja vigastuste kiiremaks raviks. Sellel seminaril õpib osaleja kasutama oma hingamist kui abivahendit keha, meele ja vaimu tervise, kasvu ja muutuse loomiseks. Inimene saab avastada iga vea oma hingamissüsteemis ja muuta, iga negatiivse või limiteeriva hingamisharjumuse või mustri mis võib hoida teda tagasi täispotentsiaali rakendamisest.

Hingamine on elu 

“Parem hingamine loob parema tervise — see on teadliku hingamise põhitõde. Kui me hakkame teadlikult oma hingamisele midagi lisama, hakkame me tõstma oma sügavamat teadlikust. Alateadlikus muutub teadlikkuseks. Ja hingamine on elu. On hingamismustreid mis lahustavad ja vabastavad valu ja hirmu. Kui me kasutame neid leidlike hingamismustreid oma süsteemis, siis meil pole vaja mõelda sellele et olla armastav või lahke, me ei pea püüdma olla kannatlikud või arusaavad, meil pole vaja fokusseerida oma tähelepanu, et olla rahulik ja loov. Selle asemel kipume me automaatselt mõtlema ja tundma loomulikul moel. Me fokusseerime hingamistöö jõule ja potentsiaalile, vabastades ennast füüsilistest, emotsionaalsetest ja psühholoogilistest kannatustest, jättes alles õnne, elevuse, armastuse ja loomingulisuse, isegi kõige keerulisematel momentidel oma elus… Me tegeleme harjutuste ja tehnikatega, millega tegelevad tippsportlased, võitluskunstide sportlased, joogi ja meistrid, sest tavalised inimesed on samuti välja teeninud samal tasemel tervise, vabaduse, loomingulisuse ja vitaalsuse,” ütleb Dan Brulé eesseisva kursusel toimuva kohta.

Kursus on põhjalik 

Kursuse teemadeks on 15.-16. detsembril hingamiselundite anatoomia, hingamise mehaanika ja neurofüsioloogia; kaks peamist teadliku hingamise aspekti; kaks teadliku hingamise tuumtehnikat; transformatsiooni valem ja teadliku hingamise 3 nurgakivi; teadliku hingamise põhiparameetrid; kolm lähenemist teadlikus hingamises; teadliku hingamise põhitehnikad ja harjutused; hingamine ja avardumine 4 dimensiooni; viis hingamisteraapia printsiipi ja vabastava hingamise praktika. 17. detsembril kursuse märksõnaks on “Läheme sügavamale” ja teemadeks psühho-emotsionaalne tervenemine ja südame intelligentsus; avardumine ja laetud loovus ning spirituaalne hingamine.

Kursuse hinna sees on kirjalik konspekt ja audiosalvestus. Kursuse läbinutele väljastatakse vastavasisuline sertifikaat. Osaluspanused on järgmised: 3 päeva VIP pääse 670 eurot (3 pääset). VIP pääse sisaldab istekohta esireas, 90 minutit Dan´i eraseanssi, autogrammiga Dan Brulé raamatut “Just Breathe” ja privaatset õhtusööki koos Dan Bruléga restoranis “Elevant”. 3 päeva tavapääse maksab 1.-10. detsembrini 420, hiljem 450 eurot.

18. detsembril on võimalik broneerida individuaalseanss Dan Bruléga (200 eurot, 90 minutit). Kui osalejal pole kogu summat võimalik koheselt tasuda, siis on võimalik tasuda kahes osas — küsida täpsemalt tingimusi pranayama.tallinn@gmail.com. Kõik informatsioon kursuse kohta küsida pranayama.tallinn@gmail.com, tel. +372 509 9920, Heiki Tomson. Kui on soovi kursusel osaleda, siis registreerimislehte saab täita: https://goo.gl/forms/QnepimnYoEsn8JLj1 või kirjutada pranayama.tallinn@gmail.com.

Head Uudised GoodNews