1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Dan Brulé esitleb Rahva Raamatus raamatut
Dan Brulé esitleb Rahva Raamatus raamatut

Dan Brulé esitleb Rahva Raamatus raamatut

Dan BruléNeljapäeval, 2. augustil kell 15 esitleb Dan Brulé Tallinna Viru keskuse Rahva Raamatus raamatut „Lihtsalt hinga“.

Kas sulle meeldiks, kui sa saaks elus kõike juhtida pelgalt oma hingamist kohandades? Käesolevas käsiraamatus tutvustab tuntud hingamistöö edendaja Dan Brulé erinevaid hingamistehnikaid, mille abil ta on enam kui 50 riigis aidanud inimestel ärevust maandada, edukam ja tervem olla.

Brulé kirjeldab lihtsaid, ent uudseid teadmisi, mida tippsportlased, võitluskunstide meistrid, eriväelased, päästetöötajad ja vaimsed joogid alati teadnud on – hingamist reguleerides on võimalik muuta oma emotsionaalset ja füsioloogilist seisundit. Kui sa tahad vaigistada oma meelt ja sundmõtetest vabaneda või tipptulemusi saavutada, siis see kõik on sinust vaid hingetõmbe kaugusel.

Hingamistööst saab abi väga paljude asjade puhul, näiteks nagu terav või krooniline valu, unetus, kaaluprobleemid, keskendumishäired, ärevus, depressioon, trauma ja lein. Käesolev raamat aitab sul teadliku hingamise abil turgutada oma keha, meelt ja vaimu nii kriitilistel hetkedel kui igapäevaste asjatoimetuste juures.

Dan Brulé on kogu maailmas tunnustatud ja hinnatud hingamistöö ekspert ning vaimse hingamise liikumise juht. Vietnami sõja ajal teenis ta Ameerika Ühendriikide mereväes ning tal on magistrikraad Cambridge’i ülikoolist. „Hingamine ja heaolu käivad käsikäes ning „Lihtsalt hinga“ on parim hingamistöö käsiraamat,“ on öelnud Tony Robbins.

Dan Bruléd küsitleb yin-jooga ja teadliku hingamise praktik Margit Gross. Esitlusel saab raamatut osta 10 protsenti soodsamalt.

Üritus toimub teadliku hingamise nädala raames, kus leiavad aset Dan Brulé hingamiskursused Tallinnas.

UURI LÄHEMALT! 

108 hingamist Dan Bruléga!

Teadliku hingamise meisterlikkuse põhikursus!

Teadliku hingamise meisterlikkuse edasijõudnute kursus!

Raamat!

Head Uudised GoodNews