1. Avaleht
  2. Hingele
  3. BRANDONI VIDEOTERVITUS! Reedel algab Tallinnas rännakumetoodik Brandon Baysi kolmepäevane suurseminar
BRANDONI VIDEOTERVITUS! Reedel algab Tallinnas rännakumetoodik Brandon Baysi kolmepäevane suurseminar

BRANDONI VIDEOTERVITUS! Reedel algab Tallinnas rännakumetoodik Brandon Baysi kolmepäevane suurseminar

Viimased 23 aastat rännakumeetodit pakkunud tervendusekspert Brandon Bays viibib 13.–15. aprillini Tallinnas, et tuua kõigi huvilisteni intensiivseminar “Journey Intensive”.

“Ma naudin eestlastega töötamist, sest minu kogemuse põhjal on Eesti väga vaimne riik, kus inimesed on valmis asju tõsiselt võtma,” ütles Brandon Bays enda videotervituses. “Meid tuleb Eestisse toetama tohutu tugimeeskond – üle viiekümne koolitaja ja meeskonnaliikme kogu maailmast.”

Lisaks sellele, et iga kahe intensiivseminaril osaleja kohta on üks assistent, esitleb Brandon Bays reedest pühapäevani Viru hotellis toimuval üritusel ka uusi tööriistu. Bays toonitas seejuures, et rännakumeetod pole entusiasmiküllane motivatsioonikoolitus, vaid pigem eemaldumine neist teguritest, mis kammitsevad loomuomast vabadust ja inimese elu tervikuna.

“Me sukeldume esimesest tunnist alates sügavale endasse ja paljastame endis selle, mis meid elus tagasi hoiab – mis hoiab kinni ja piirab täispotentsiaaliga elamist,” rääkis Brandon Bays, kes on viimase kahe aasta jooksul 48 riiki külastanuna märganud inimeste kasvavat valmidust iseendaga tööd teha.

Rahvusvaheliselt tuntud koolitaja, bestselleri “Rännak” autor ja meele-keha tervendamise ekspert Brandon Bays avastas oma tõelise kutsumuse teda tabanud ebaõnne järel, kui tal 1992. aastal hiigelsuur kasvaja diagnoositi. Sealt saigi alguse Brandon Baysi eneseotsingu-, transformatsiooni-, tervenemis- ja vabadusteekond. Sellel teekonnal avastas Brandon Bays viisi, kuidas pääseda vahetult ligi piiramatule tervendamisjõule, mis on olemas kõigis inimestes.

Tallinnas Viru hotellis 13.–15. aprillini toimuv intensiivseminar “Journey Intensive” maksab 425 eurot osaleja kohta ja sellele saab registreeruda SIIT!

VAATA VIDEOTERVITUST!

Head Uudised GoodNews