1. Avaleht
  2. Hingele
  3. AVASTA OMA SAATUS! Robin Sharma häid ideid, kuidas elada oma parimat elu
AVASTA OMA SAATUS! Robin Sharma häid ideid, kuidas elada oma parimat elu

AVASTA OMA SAATUS! Robin Sharma häid ideid, kuidas elada oma parimat elu

RaamatRobin Sharma raamat “Avasta oma saatus” jutustab sügavalt kütkestavat lugu, mis on täis võimsaid ja praktilisi eluõppetunde, mis annavad lugejale uued võimalused ja muudavad elu alatiseks.

Sharma on juhtimise, esinemise ja eneseavastuse valdkonna tunnustatud ekspert kogu maailmas.

Toome lugejateni Robin Sharma 5 head ideed, mis aitavad elada oma parimat elu. Raamatu “Avasta oma saatus” autor ütleb, et meis on kõik, mida otsime, juba olemas.

Sinus on suurust 

Sinust on palju rohkem suurust, kui sa oled kunagi unistanud. Pole oluline, mida sa elus praegu läbi elad, usu, et see kõik on hea ja toimub sinu hüvanguks. See ei pruugi küll tunduda tore, aga on just see, mida pead õppima, et võiksid kujuneda selliseks inimeseks, kelleks oled loodud.

Õpi elust 

Kõik, mis sinu elus toimub, on korraldatud täiuslikult, et innustada sinu maksimaalset arengut inimesena ja tuua sind oma tõelise väe juurde. Õpi elust ja luba tal end viia sinna, kuhu oled loodud minema – ta peab silmas su kõrgemaid huvisid.

Vastused leiad südamest 

Vastused, mida oma küsimustele otsid, on sügaval sinu südames olemas. Kusagilt mujalt pole neid otsida. Sinu südames on tarkuse, jõua ja armastuse aare, mis ootab, et kõige vapram oma sinust selle ärataks.

Tee endaga tööd  

Sa oled juba see, kelleks oled alati tahtnud saada. Sa lihtsalt pead tegema endaga tööd, mida läheb vaja, et eemaldada takistused, mis on katnud – ja eitanud – su algset loomust.

Kasva parimaks endast 

Kogu põhjus, milleks me elame, on see, et kasvada parimaks minaks ja mäletada tõde, kes me tegelikult oleme. Elu toetab sind sellel otsingul täielikult. Sulle saadetakse inimesi, sündmusi ja katsumusi, mis kutsuvad sind veelgi rohkem esile tooma oma tarkust ja avastama veelgi rohkem oma võimalusi.

Kannatus kui spirituaalse kasvu vahend 

Sageli ei lähe eluõppetunnid kergelt. Kannatus on alati olnud sügava spirituaalse kasvu vahendiks. Nendest, kes on pidanud rängalt kannatama, kujunevad tavaliselt suurepärased inimesed. Need, kellele elu on teinud sügavalt haiget, tunnevad hetkega ära teise inimese valu. Need, kes on läbi elanud õnnetusi, muutuvad elu suhtes alandlikuks  ja on selle tulemusena avatumad, kaastundlikumad ja ehtsamad.

30.11.15

Head Uudised GoodNews