1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. ARMASTAV ELUSTIIL! Reikihuvilised saavad koolitusel taas sammu edasi astuda
ARMASTAV ELUSTIIL! Reikihuvilised saavad koolitusel taas sammu edasi astuda

ARMASTAV ELUSTIIL! Reikihuvilised saavad koolitusel taas sammu edasi astuda

Reiki218.- 19. veebruaril toimub Pärnu Villa Medicas Maagilise Reiki II astme koolitus ehk armastava elustiili õpetus! Koolituspäevade kellaajad on laupäeval 14-19 ja pühapäeval 11-19. Oodatud on kõik varasemalt Reiki I astme koolituse läbinud ja ka need, kel on II aste juba läbitud, kuid soovivad oma teadmisi uuendada, oma maailmapilti veelgi avardada ning oma oskusi lihvida. Loomulikult on oodatud ka kõik Meistrid.

Kui Maagilise Reiki I astme koolitusel saab teada, kuidas iseennast tasakaalustada nii, et harmoniseeruks kõik meie ümber ja kuidas teha energiaseanssi iseendale, siis II astme koolituse läbinuil on lisaks oskus ja õigus sooritada Maagilise Reiki seansse ka klientidele ning neil on võimalik edasi õppida ka Reiki Meistriks, läbides Reiki III astme ehk Meistri koolituse. See on võimalus kõikidele, kes soovivad jätkata iidse traditsiooni uue võnke edastust läbi rõõmu ja armastuse, koolitades juba ise uusi oma elu loojaid, kes täna veel vajavad meeldetuletust selle kohta, miks nad siin planeedil on ja kuidas seda elu parimal võimalikul moel loojana ise suunata, läbi Valguse ja Armastuse.

Reiki II astme koolitusel saab lähemalt tuttavaks järgmiste teemadega: Reiki sümbolid ja nende kasutamine; energiaseansi tegemine; kaugseansi tegemine; mineviku ja tuleviku tervendamine; kingituste ja annete toomine tulevikust; füüsilise, emotsionaalse ja vaimse tasandi harmoniseerimine; teisikute kasutamine ja seansi ajastamine teistesse aja-akendesse, maagiliste abivägede kasutamine; suhtlus teiste dimensioonide ja vaimolenditega: meistriks olemise nipid ja toetus; energiataseme tõstmine; külluse loomine. töö kristallidega, töö inglitega; elementide tasakaalustamine ja teadlikkuse kasv: täielik avanemine; universaalse voo teenistusse ehk valgustatus ning reiki pühitsused ja praktilised harjutused igapäevaseks kasutamiseks.

Koolitusel osalejatele on kohapeal kasutamiseks ja kaasa võtmiseks infomaterjalid. Kõik koolituse läbinud saavad tunnistuse. Koolituse viib läbi Maagilise Reiki Meister Meeli Lepson. Koolitusele registreerimiseks saada oma kontaktandmetega e-mail aadressile info@villamedica.com. Teatame teile kindlasti, kui olete registreeritud! Energiavahetustasu koolitusel osalemise eest on 177 eurot.
Kuni 15-aastased lapsed saab koolitusele kaasa võtta tasuta (peab olema eelnevalt läbitud Reiki I astme koolitus).Kui oled eelnevalt õppinud Reiki II astet mõne teise meistri juures, siis on Sinu koolituse kordamise tasu 88 eurot.

Tasuda saab sularahas kohapeal ja/või üle kanda Väekeskus MTÜ arvele nr. EE627700771001502548 LHV Pangas. Selgituseks palun kirjutage koolituse aeg, nimi ja enda nimi. Kui vajate ülekande tegemiseks arvet, siis andke sellest oma registreerimise e-mailis teada. Villa Medicas on kohapeal olemas kristallidega laetud allikavesi, pleedid, kirjutusvahendid ja kõik muu vajalik. Soovi korral võite kaasa võtta puuvilju, pähkleid või köögivilju — kõike mis toetab keha soovi olla puhas.

Villa Medica erakliinik asub aadressil Villa tn.3, Pärnu.

Reiki

Head Uudised GoodNews