1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Ärata oma keha väetantsuga!
Ärata oma keha väetantsuga!

Ärata oma keha väetantsuga!

Spirithubis toimub 27. jaanuaril väetantsude värkstuba, kus tehakse tutvust viie looduserütmiga ning kogetakse nende mõju kehale ja hingele.

Igapäevaelus on väga palju asju, mida me peame tegema ja tihti tekitab see meis vastupanu, pingeid ja kõik koguneb meie kehasse. Meid on terve elu õpetatud väljastpoolt ja me ei kuula enam end, ei usalda.

Meie keha on imeliselt tark. Ta kogub informatsiooni ja salvestab kõiki kogemusi, aga me oleme sinna kogunud ka igasuguseid uskumusi, mis meid tegelikult ei toeta. Kui liigume vähe, siis emotsioonid ja pinged kuhjuvad, keha jääb kangeks, energiat on vähe. Lisaks füüsilisele pingele tekib vaimne pinge, millest tekivad haigused. Kiires elutempos oleme kaugenenud loodusest ja kaotanud ühenduse sisemise tarkusega, mis oskab järgida looduse rütme ja nendega kooskõlas elada.

Selles tantsus ei pea tegema õpetaja järgi kindlaid samme. See on väga vaba ja vabastav liikumine, mida inspireerib hea muusika, erinevad rütmid ja õpetaja toetav juhendamine.

Väetantse juhendab Margit Foht. „Minu suurim kirg ja hobi on tantsimine,“ ütleb Margit. „Jõudsin viie rütmi tantsupraktikani 10 aastat tagasi ja juba kaheksandat hooaega juhendan ise gruppe. Kohe esimesel korral, kui sattusin viie rütmi tantsuõhtule, tundsin, et olen jõudnud koju.“

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews