1. Avaleht
  2. Hingele
  3. ABIKS RASKETES OLUKORDADES! Kuidas armastada kedagi, keda tõmbab enam miski muu
ABIKS RASKETES OLUKORDADES! Kuidas armastada kedagi, keda tõmbab enam miski muu

ABIKS RASKETES OLUKORDADES! Kuidas armastada kedagi, keda tõmbab enam miski muu

armastades sõltlastVahel satuvad inimesed olukorda, kus kõik on justkui pea peale kukkunud ja abi pole kuskilt otsida. Ühest sellisest situatsioonist ja väljumisteest räägib Candace Plattori “Armastades sõltlast. 10 esmast nõuannet sõltlast armastavale inimesele.”

Igasugune sõltuvuslik käitumine võib mõjuda hävituslikult mistahes lähisuhtele. Kuid kui sõltlaste jaoks on meil olemas rehabilitatsioonikeskused, psühhiaatriahaigla ja muud tugiteenused, siis abivõimalusi sõltlaste lähedastele napib. Armastatud inimese sõltuvusest räsitud ja katkine pereliige on oma lootusetus olukorras sageli üksi ja eksinud.

Tõlkija Aet Leemeti isiklikud läbielamised ajendasid teda otsima vastuseid võõrkeelsest kirjandusest, kuni ta jõudis käesoleva raamatuni. Candace Plattori “Armastades sõltlast” kerkis teistest kaassõltuvuse problemaatikat käsitlevatest teostest selgelt esile oma ideeselguse ja teravusega. Siinsed nõuanded on täpsed, päevakohased, ja mis peamine, toimivad!

Raamat räägib sellest, kuidas võtta ette kaalukaid, kindlale eesmärgile suunatuid samme, mille abil on võimalik väljuda sõltuvuse põhjustatud valulisest sündmuste ja tunnete kaosest. Kuid mis kõige olulisem, lugeja saab paljudele elutähtsatele küsimustele vastuse, mille teadmine ja järgimine aitavad vabaneda nii kahetsusest kui ka süütundest. Plattori teos viib lugeja teekonnale tervenemise ja õnnelikuma elu suunas – pole kahtust, see on võimalik!

Raamat on müügil Rahva Raamat ja Apollo poodides.

Head Uudised GoodNews