1. Avaleht
  2. Hingele
  3. 2016. AASTA SUVEHOROSKOOP! Kui kuumaks su suvi kujuneb?
2016. AASTA SUVEHOROSKOOP! Kui kuumaks su suvi kujuneb?

2016. AASTA SUVEHOROSKOOP! Kui kuumaks su suvi kujuneb?

horoskoopKas see on sinu jaoks ikka tõesti siiras tervitus? Kuidas arvad – kas võiksime koos kirkasse suvetaevasse vaadata ja uurida, mida tähtedel on öelda elu kohta aasta magusaimal ajal?

Kas 2016. aasta suvest kujuneb su elu parim suvi? Allpool ootab sind tähtede tarkus.

 

Kaljukits (22.12–20.1)

Sinu suvi ühe lausega: palju kirgast sooja päikest ja vahel sekka mõni tugev vihmasadu.

Südameasjad

Kahjuks ei ole sel suvel ühtegi suveromanssi ees ootamas. Selle asemel ootab hoopis tõeline armastus! Just nimelt – see suvi toob su ellu selle ühe ja erilise või – juhul kui ta seal juba on – saab temast sel suvel su parim kaaslane. Vestluse, toetuse ja seksi poolest muidugi. Võid oodata palju romantilisi õhtuid ja veelgi rohkem kirglikke öid!

Suveseiklused

Kõike eespool öeldut arvestades on selge, et sinu jaoks pakub sel suvel parimat higistamisvõimalust ei miski muu kui … seks. Seda tuleb tõesti palju, erinevates asendites, erinevates paikades, kuid alati sama inimesega – sinu kõige suurema imetlejaga. Ja kui sul õnnestub käed tema kehast eemal hoida, on ainus koht, kus peaksid higistama, lamamistool rõdul või aias. Suvi peabki ju lõõgastav olema, nõus?

Rahakoti paksus

Kui oled juba internetist suure seifi tellinud, et hoida seal raha, mida loodad saada, siis tühista parem tellimus, kuni see on veel võimalik. Sel suvel ei lähe sul suurt seifi vaja – kui täiesti aus olla, siis on üsna suur tõenäosus, et sul pole isegi rahakotti vaja! Need mõned mündid, mis sul pärast kõiki – nii planeeritud kui ka ootamatuid – suviseid kulutusi alles on, mahuvad rõõmsalt taskusse ära… Aga kuule, raha ei tee ju päriselt õnnelikuks, eks?

Kõige kuumemad ja kõige külmemad päevad

Tänavuse suve algus on sinu jaoks aeglasevõitu, kuid ära muretse – asjad hakkavad peagi liikuma ja saabuvad su elu parimad nädalad. Juuli teine pool ja augusti esimene pool paistavad tõotavat kõige rohkem, kuid augusti lõpus ole ettevaatlik. See ei ole kindlasti sinu jaoks kõige parem aeg, sest siis proovid sa uuesti tavalise tööeluga kohaneda ja põhjustad seejuures oma kolleegide hulgas veidi rahutust…

Parimad ja halvimad suvised kaaslased

Teised kaks maamärki – Sõnn ja Neitsi – vaatavad elule läbi täpselt samasuguste prillide nagu sina, nii et otsi nende seltskonda nii sageli kui võimalik! Ole aga ettevaatlik nendega, kes on sündinud Lõvi märgis, sest suure tõenäosusega valmistavad nad sulle oma tormaka käitumusega pettumust.

Veevalaja (21.1–18.2)

Sinu suvi ühe lausega: saatus on su oma kätes, nii et pane see suvi enda heaks tööle.

Südameasjad

Kevad oli romantika vallas üsna põnev, nii et on oodata, et suve jooksul asjad veidi jahtuvad ja rahunevad. See ei tähenda, et su armuelu on eelolevatel kuudel igav – ei, seda mitte, kuid see ei ole lihtsalt nii kirglik kui enne. Kui oled püsisuhtes, võid olla valmis selleks, et veedad palju kvaliteetaega oma kallimaga, ja kui oled vallaline, siis kasuta iga võimalust, et oma südant rõõmustada.

Suveseiklused

Reisid, reisid ja veel kord reisid… Ahjaa, kas me mainisime reisimist? Täpselt nii, sel suvel avastad meie sinise planeedi mitmeid imeilusaid nurgakesi nii kodus kui ka võõrsil. Kesksuvel ilmutab end võimalus minna pikale reisile ja tähed soovitavad sellest kinni haarata. Tõsi, see tekitab suure finantskoormuse, kuid raha tulebki ju vahvate ja lõbusate asjade peale kulutada, eks? Suvi ei kesta igavesti, nii et kasuta eelolevaid sooje ja päikeselisi päevi ära nii palju kui vähegi võimalik.

Rahakoti paksus

Kindlasti mitte väga paks, väidavad tähed, kuid ka mitte nii õhuke, et peaksid selle pärast muret tundma. Suve esimestel kuudel kulutatud raha tuleb sügise alguses tänu uuele ärivõimalusele kenasti tagasi. Kui sellest võimalusest kinni haarad, pead oma elu tublisti kohandama, kuid just seda oled sa juba mõnda aega salamisi soovinudki, eks ole tõsi?

Kõige kuumemad ja kõige külmemad päevad

Võid kindel olla, et enamik suvepäevi on sinu jaoks soojad ja sumedad, kuid tuleb ka mõni lühike periood, kus näib, et asjad ei suju kõige paremini. Ole ettevaatlik juuni viimasel nädalal ja juuli esimestel päevadel, sest sel ajal võid mõned väga lähedased inimesed oma ettearvamatu käitumisega väga vihale ajada. Proovi jääda rahulikuks, ükskõik mida nad ka ütlevad või teevad ja säästa selle asemel energiat heade asjade jaoks, mida elu pakub.

Parimad ja halvimad suvised kaaslased

Tulemärgid – Jäär, Lõvi ja Ambur – ei kiida sinu sellesuvist vaba vaimu heaks, nii et peaksid kas nende elustiili järgi kohanduma või nad oma sõpraderingist mõneks ajaks hoopis välja lööma. Teisest küljest muudavad õhumärgid – Kaksikud, Kaalud ja su oma Veevalaja – suve aastateks meeldejäävaks. Pea aga meeles vana ütlust: hoia sõbrad lähedal, vaenlased aga veel lähemal.

Kalad (19.2–20.3)

Sinu suvi ühe lausega: päikesepõletused ei pruugi olla ainus probleem, mis sind ees ootab.

Südameasjad

Kuum suvepäike süütab kindlasti su südames põletava leegi, kuid see leek muutub mõnikord isegi sinu jaoks liiga kuumaks. Kirglik seks, äge vaidlus, jälle kirglik seks, millele järgneb vihase vaidluse järjekordne ring, võtavad su tänavuse suve suhte üsna hästi kokku. Selle täielikuks vältimiseks ei saa sa midagi teha, kuid kindlasti võid üritada kogu seda vaidlemist mitte isiklikult võtta ja keskenduda selle asemel headele aegadele.

Suveseiklused

Oled kavandanud selleks aastaks uhke suvepuhkuse, kuid kahjuks – meil on kurb seda öelda – võivad su plaanid lörri minna, sest ootamatud asjad ei lase sul kodust lahkuda. Suvi ei kujune seikluste mõttes niisiis kuigi heldeks, kuid ka selles peitub midagi head – sul on palju aega oma pere ja kolleegidega suhete süvendamiseks, mis toob suve viimastel nädalatel kaasa palju rõõmu ja edu.

Rahakoti paksus

Pole üldse paha, sa igavene töönarkomaan. Lõputud kontoris veedetud tunnid hakkavad end sel suvel viimaks ära tasuma, nii et võib-olla hakkad isegi suurema rahakoti ostmise peale mõtlema! Sul ei ole sel suvel piisavalt aega, et oma väikest varandust korralikult nautida, kuid tea, et su raha ei kao kuhugi. See ootab kannatlikult sukasääres paremaid päevi – ja need ei jää tulemata! Võid neid oodata üsna peatselt pärast suve lõppu.

Kõige kuumemad ja kõige külmemad päevad

Temperatuur võib olla tõesti kõrge, kuid suurem osa päevadest ei ole siiski nii kuumad, kui tahaksid. Küll on aga tähtedes kirjas kaks selle suve päeva, mil su elu on puhas nauding. Üks neist saabub suve alguses, juuni lõpus või juuli alguses, ja teine augusti keskpaigas. Ära muretse, sa tabad nende saabumise kindlasti ära – lõõgastu ja naudi neid nii palju, kui vähegi saad.

Parimad ja halvimad suvised kaaslased

Sel suvel saad peaaegu kõigiga hästi läbi, ainus päikesemärk, kellega sul võib suuremaid sekeldusi tekkida, on Kaljukits, kuid ka seda annab kompromisside ja kaasaelamisega vältida. Mõneks päevaks saabub su ellu ootamatult üks Lõvi, kes muudab need päevad meeldivamaks. Magus, aga lühike!

Jäär (21.3–20.4)

Sinu suvi ühe lausega: õnneotsingud on mõttetud, kui su mõistus sellega toime ei tule.

Südameasjad

Kahjuks paistab mõõn armumerel jätkuvat. Mitte võimaluste puudumise pärast (neid tuleb kahtlemata palju), vaid sinu jonnaka täiuslikkuseihaluse tõttu seal, kus täiuslikkus ei ole võimalik. Isegi kõige armastavamad suhted ei ole täiuslikud, nii et ära mõista teiste inimeste vigu ja puudusi nii karmilt hukka. Kui võtad elu nii, nagu see on, võid luua sisuka uue suhte (või parandada olemasolevat).

Suveseiklused

Kui sa ei pea just õhtuti töötamist suureks seikluseks, ei paku tänavune suvi eriti palju põnevust. Tuleb tavapärast sõpradega kohvitamist või väikese õlle libistamist, õues aktiivselt tegutsemist sooja suvepäikese all, natuke vees sulistamist, et kuumust peletada, ja virn häid raamatuid, mis sind optimismiga täidavad. Sinu suvi ei paista ju üldsegi nii halb või kuidas? Mitte kõige põnevam suvi, seda kindlasti mitte, kuid siiski väga palju pakkuv.

Rahakoti paksus

Nii paks, et teeb kõndides haiget. Tõsiselt, ees ootavad head raha-ajad, kui oma kaardid õigesti välja käid. Töökas ja kannatlik, nagu sa tavaliselt oled, ei peaks see sinu jaoks suur probleem olema, nii et võid oodata, et sel suvel tuleb sulle kätte suur hulk lisaraha. Pane aga vastu kiusatusele kõik kohe ära kulutada, sest mõne kuu pärast võib sul seda raha vaja minna.

Kõige kuumemad ja kõige külmemad päevad

Nädalalõpud paistavad tõesti paljutõotavad, kuid argipäevad mitte eriti. See on ilmselt su suure töökoormuse tagajärg, kuid hea uudis on see, et tänu sellele on nädalavahetused veelgi põnevamad. Eriti augusti nädalavahetused: tee neile kalendris punane ring ümber ja ära jäta kasutamata võimalust vabu päevi õues veeta. Ära lase suve aeglasel algusel ennast morjendada.

Parimad ja halvimad suvised kaaslased

Kuna su suvine töögraafik on üsna täis, ei jäta see sulle eriti võimalust valida inimesi, kellega oma päevad veedad, kuid puhkudel, kui sul see võimalus on, vali targasti – teised tulemärgid muudavad su elu lihtsamaks, kuid Vähid ja Skorpionid võivad muuta selle hoopis keerulisemaks. Kesksuvel astub su ellu üks Neitsi ja … muudab elu mõneks päevaks täielikuks põrguks. Vabandust!

Sõnn (21.4–20.5)

Sinu suvi ühe lausega: isegi tugevaimad langevad su kindlameelsuse ees.

Südameasjad

Ah Sõnn, küll sul alles veab. Kui oled praegu vaba ja vallaline, korista korter, sest võid oodata seltsi enamikul suveöödel. Vana armastus, keda oled üritanud juba mõnda aega oma ellu tagasi meelitada, ei pea lõpuks su vaieldamatule sarmile enam vastu ja muudab juba niigi soojad ööd veel soojemaks. Kui oled juba suhtes, võid uskuda, et su kaaslane nõustub millegagi, mida oled alati proovida soovinud. Saad peagi ise näha.

Suveseiklused

Suveseiklused? Tähed paistavad ütlevat, et sel aastal ootab sind ees üle aegade suurim suveseiklus. Tõesti, sinu suvi on täis põnevaid kohti, tegevusi ja inimesi, nii et sea ennast valmis pidevaks unepuuduseks ja ka vahetevahel eesootavaks väsimuseks. Kuna see on aga hea väsimus, ootavad sind ees päevad, täis naeru ja lõbu. Väike hoiatus: olgugi et seikluste vallas ootavad sind ees head ajad, võib see kaasa tuua väikesi probleeme teistes eluvaldkondades.

Rahakoti paksus

Pole kahtlustki, et tõeliselt põneva suvega kaasnevad ka teatavad varjatud kulud. Ja sinu puhul on need kulud rahalist laadi. Kuigi oled eelolevaks suveks lisaraha säästmiseks kõvasti tööd teinud, kulub suurem osa sellest ära juba mõne esimese nädala jooksul. Need on kahtlemata taevalikud nädalad, kuid kahjuks ei jäta need edasistel suvekuudel enam eriti palju ruumi luksusele. Ja mis siis sellest, eks? Võid ju alati lisatööd võtta või mõne kodus kasutult vedeleva asja maha müüa.

Kõige kuumemad ja kõige külmemad päevad

Suve esimesed nädalad kujunevad sinu jaoks kõige kuumemaks – vähemalt nii ütlevad tähed. Ja kuidas on ülejäänud kuudega? Natuke vähem kuumad, kuid siiski küllalt meeldivad, et see suvi alatiseks meelde jääks ja et ühel päeval sellest oma lapselastele jutustaksid. Augusti alguses tabab sind ilmselt raskem periood, mis aga kiiresti möödub, nii et ära lase sel kogu suve rikkuda.

Parimad ja halvimad suvised kaaslased

Parimad suvised kaaslased? Vaatame siis: teised Sõnnid, Lõvid, Neitsid, Amburid, lisaks kõik vee- ja õhumärgid. Pole ju sugugi paha, mis? Mida me oskame selle peale öelda? Tänavune suvi on tõesti su elu parim suvi. Kas keegi võib sulle probleeme tekitada?Kajukitse ja Jäära tähtkujus sündinud ei pruugi alati sinu kindlameelsust võluvaks pidada.

Kaksikud (21.5–20.6)

Sinu suvi ühe lausega: kahetisus on su saatusesse sisse kirjutatud – oodata on nii head kui ka halba.

Südameasjad

Sa tead väga hästi, et sündisid siia ilma selleks, et käia Maa peal käsikäes teise inimesega, kuid tänavune suvi annab endast parima, et tõestada vastupidist. Kui oled juba tõsises suhtes, ootavad ees rasked ajad. Nii sina kui ka su kaaslane tunnete aeg-ajalt tüdimust, kuid hea uudis on see, et võite oma voodielu alati midagi uut katsetades vürtsikamaks muuta. Kui oled vallaline, võid oodata, et kohtad kedagi uut, kuid ära looda siiski rohkemat kui kerget suveseiklust. Kuid ka see võib ju täitsa lõbus olla, eks?

Suveseiklused

Seiklusi sel suvel kindlasti kuigi palju ei tule, kuid võid oodata siiski ühte suurt seiklust, mis näitab sulle sõpruse tõelist tähendust. Kui su tihe graafik lubab, soovitavad tähed veeta võimalikult palju aega vabas õhus kas rattaga sõites, matkates või mis tahes muu meelepärase tegevusega kaloreid põletades. Korrapärane liikumine teeb su tervisega imesid ning peletab mõtetest mõned väiksemad probleemid, mis on sind juba kuid vaevanud.

Rahakoti paksus

Suve alguses ilmutab ennast üks ootamatu tuluallikas, mis su rahakoti paksemaks muudab. Kahjukas aga ainult lühikeseks ajaks, kuna järgnevad suured ootamatud kulud, mis on seotud kohaga, kus sa veedad suurema osa oma ajast. Ära aga selle pärast muretse: ootamatuid asju juhtub elus alati, kas tahad seda või ei. Ainus asi, mida teha saad, on ennast kohandada ja hoolitseda selle eest, et kahju oleks võimalikult väike.

Kõige kuumemad ja kõige külmemad päevad

Enamik päevi jäävad kahe äärmuse vahepeale, kuid südasuvel – juuli keskpaigas – võid oodata mõnda tõeliselt imelist päeva. Pärast seda varjutavad ilma aeg-ajalt mõned pilved, eriti augusti alguses, kui hakkad märkama oma käitumises mõningaid soovimatuid muutusi. Kuid pärast vihma tuleb ju jälle päike välja, eks? Loodame…

Parimad ja halvimad suvised kaaslased

Sel suvel tekib sul palju kokkupõrkeid teiste Kaksikutega, enamasti ebaoluliste asjade pärast, nii et ole nende seltskonnas ettevaatlik ja ära lase neil närvi minna. Teisest küljest paistab, et teised õhumärgid – Kaalud ja Veevalaja – pakuvad mõistmist ja tuge alati, kui seda vajad. Vasta neile samasuguse lahkusega ja on vägagi võimalik, et sel suvel saab alguse fantastiline uus sõprus.

Vähk (21.6–22.7)

Sinu suvi ühe lausega: teised kohtlevad sind samamoodi, nagu sina kohtled neid.

Südameasjad

Tähtedesse on kirjutatud mõnigi hea uudis, aga ka mõnigi halb. Missuguseid sa esimesena kuulda tahad? Hea küll, alustame heade asjadega. Su armuelu paraneb pärast kuivavõitu talve ja kevadet märgatavalt, sõltumata sellest, kas oled tõsises suhtes või lõbutsed niisama. Nüüd siis halb uudis. Kuigi su suhte või suhete füüsiline külg õitseb ja õilmitseb, ei saa kahjuks öelda sama emotsionaalse külje kohta. Oodata on arusaamatusi ja mõnikord ka pisaraid.

Suveseiklused

Jah, kindlasti, neid tuleb palju, kuid kahjuks pead neid enamasti üksi kogema, sest sind ümbritsevad inimesed – sõbrad, pere, kolleegid – ei vaimustu eriti su ideedest, kuidas veeta ilusaid suvepäevi. Kuigi sellised asjad nagu tubased suverõõmud on täitsa olemas, pööra tähelepanu ka sellele, et ikka natuke värsket õhku ja päikest saaksid. Pikas plaanis on see sulle kasulik.

Rahakoti paksus

Ees ootavad tööga seotud probleemid, nii et ole tänavu suvel oma ülemuse ja kolleegidega suheldes eriti ettevaatlik. Vastasel juhul võid isegi töö kaotada: Kui see aga juhtubki, avaneb mõne nädala pärast uus võimalus, mis su rahakoti jälle turvaliselt kõhukaks muudab. Praegu pead lihtsalt järele mõtlema ja otsustama, mida sa päriselt tahad – kas turvalist, kuid ebarahuldavat tööd, või põnevat, kuid riskantset.

Kõige kuumemad ja kõige külmemad päevad

Juuni ja juuli ei too su ellu erilist rõõmu, kuid augusti alguseks on tähtedesse küll midagi väga head kirjutatud. Oota väga meeldivat üllatust, mis muudab su ülejäänud suve veelgi kuumemaks. Kõige raskemad päevad ootavad ees ilmselt päris suve alguses, kuna sel ajal sahmid sa alles suveks plaanide tegemisega.

Parimad ja halvimad suvised kaaslased

Tähtede järgi on su suhete kvaliteet täiesti su enda kätes, nii et sina otsustad, keda hoiad enda lähedal ja kelle peletad eemale. Tea aga, et veemärgid (Vähk, Skorpion ja Kalad) taluvad su põikpäisust paremini, kuid tulemärgid (Jäär, Lõvi, Ambur) ei ole kindlasti nii sallivad.

Lõvi (23.7–22.8)

Sinu suvi ühe lausega: tark ei torma, taltsuta oma metsikust ja tee väike paus.

Südameasjad

Sa tahad suvest maksimumi võtta, seepärast tõukad oma kaaslase (või võimaliku kaaslase) lausa viimase piirini. Kuigi see võib vahetevahel suurepäraseid tulemusi anda, näiteks paljude kirglike ööde kujul, tekitad sa oma armastatule ka suurt stressi, mis sunnib ta emotsionaalselt endasse tõmbuma. Astu aeg-ajalt sammuke tagasi ja proovi olukorda hinnata oma kaaslase silmade läbi – kõik ei ole alati nii, nagu sulle paistab…

Suveseiklused

Ees ootab paras hulk suviseid seiklusi, kuid ainult mõned neist on tõeliselt meeldivad. Enamasti selle tõttu, et lähed liiale, üritades kogeda kõike, mida su elukoha ümbruses pakutakse. Mõnikord oled väga väsinud ega naudi tegelikult parasjagu valitud väikest seiklust, kuid kinnitad endale ikkagi, et just seda sa tahadki. Võta vabalt, seikleja, suvi ju ongi selleks, et paus teha ja puhata.

Rahakoti paksus

Kas mäletad, kui paks oli su rahakott talvel? Ja kuidas oli kevadel? Noh, selles vallas asjad eriti ei muutu, kuigi sa teed tõesti kõvasti tööd, et oma rahalist olukorda parandada. Muidugi võid oma sissetulekut suurendada, kuid probleem seisneb selles, et ka su kulutused suurenevad märgatavalt su luksusliku suvise elustiili tõttu, mille hulka kuuluvad arvukad väikesed peod, reisid ja impulsi ajel tehtud kulutused.

Kõige kuumemad ja kõige külmemad päevad

Sinu suvi on kõige soojem kindlasti päris hilja – augusti lõpus või isegi septembri alguses. Ja enne seda? Palju üles-alla liikumist – alguses on rohkem viimast, kuid viimane hakkab suve edenedes tasapisi võimust võtma. Pööra erilist tähelepanu juuni viimastele päevadele, sest miski ootamatu raputab su maailma tugevasti.

Parimad ja halvimad suvised kaaslased

Sinu eeloleva suve seltsielu määrab enamjaolt see, kuidas sa teiste tulemärgi all sündinud inimestega läbi saad. Sinu suhted Amburite ja Jääradega paistavad paljutõotavad, ja su suhted teiste Lõvidega võivad olla lausa katastroofilised. Kui kaks Lõvi möirgavad ühel ajal, peab üks möirgama kindlasti valjemini, tugevamini ja kindlamalt – ja suure tõenäosusega ei ole see sina.

Neitsi (23.8–22.9)

Sinu suvi ühe lausega: mis ei tapa, teeb sind tugevamaks – ja palju targemaks.

Südameasjad

Sel suvel on su armastuse meri kõike muud kui tüüne ja rahulik. Ees ootavad suured muutused ja kui oled nutikas, tuled nendega toime kaost tekitamata. Igal juhul ei saa sa nende vältimiseks midagi teha, nii et pea meeles, et muutused on mõnikord head hoolimata tõsiasjast, et pead tegema oma elus mõningaid suuri muudatusi. Alguses võib olla veidi segadust ja peataolekut, kuid saad sellest üle – lõppude lõpuks oled sa ju Neitsi.

Suveseiklused

Suve alguses teed suuri plaane, kuid mõned neist lähevad peagi vett vedama. Sellest pole aga midagi, sest ülejäänud plaanid kujunevad suurepäraseks seikluseks, mis avab su isiksuse uue mõõtme – mõõtme, mis aitab sul tulevikus palju kasvada ja areneda. Hakkad tegelema ka uue, aktiivse hobiga, mis võtab suurema osa su vabast ajast. Ära unusta kutsuda sõpru oma uues lemmikhobis kaasa lööma, sest koos nendega on suveseiklused palju lõbusamad!

Rahakoti paksus

Kahtlemata paksem kui eelmisel suvel, kuid siiski mitte nii paks, kui tahaksid. Sinu muutunud elustiil nõuab rohkem raha ja ainus viis, kuidas seda elustiili ülal saad pidada, on kavandamine ja juba nüüd säästmisega alustamine. Tõsi, alati võid ka lotot mängida, kuid tähed selles vallas tänavu suvel õnne ei ennusta. Kuid võib-olla tähendab see, et sul on muudes eluvaldkondades rohkem õnne.

Kõige kuumemad ja kõige külmemad päevad

Suve parimaid päevi pead sa päris pikalt ootama. Augusti keskpaik on sinu aeg, kui peaaegu kõik, mida ette võtad, õnnestub, kuid enne seda ei ole suvi just niisugune, nagu lootsid. Erilist tähelepanu pööra juuli esimestele nädalatele, kui halvad asjad hakkavad kuhjuma, nii et vajad kogu oma jõudu ja tugevust, et elu jälle korda saada.

Parimad ja halvimad suvised kaaslased

Vähid, Lõvid ja teised Neitsid on suve jooksul sinu parimad kaaslased, kuid ära võta neid iseenesestmõistetavana. Kohtle neid lugupidamisega, mida nad väärivad, et teie side kestaks kaua. Ole ettevaatlik nais-Jääraga, keda kohtad esmakordselt. Tema sulle probleeme ei tekita, kuid sina tekitad probleeme talle!

Kaalud (23.9–23.10)

Sinu suvi ühe lausega: head asjad juhtuvad inimetsega, kes teisi hädas aitavad.

Südameasjad

Pead küll olema mineviukus kellelegi midagi väga head teinud, sest karma austasustab sind sel suvel imeliste romantiliste hetkedega. Kui oled suhtes, võid oodata, et see kasvab ja süveneb, ja kui oled praegu alles vaba ja vallaline, tee vannitoas ruumi teisele hambaharjale selle imelise inimese jaoks, kes muudab su suveööd nii maagiliseks. Tähed on küllalt salapärased ega ütle täpselt, kas see romanss kestab kaua – seega sõltub see sinust endast.

Suveseiklused

Pead oma suvepuhkuse plaane ühe ootamatu sündmuse tõttu veidi muutma, kuid see muudatus teeb puhkuse lõpuks isegi paremaks. Sa ei tee oma suurt suveseiklust üksi läbi, kuid aeg-ajalt võid tunda, et tahad natuke rohkem vabadust, et toimida nii, nagu sina tahad. Puhkus välja arvatud, veedad oma suve nagu tavaliselt – natuke tööd, natuke mängu ja üldse palju nalja ja rõõmu!

Rahakoti paksus

Kui lootsid, et tuleb rahulik töine suvi, siis jäta see mõte! Valmistu metsikuks sõiduks, kuid heas mõttes! Miski ilmub ei-tea-kust ja kui sellele positiivselt reageerid, võib see kaasa tuua sinu senise elu suurima tööalase võimaluse. Ja ühes sellega muidugi ka lisasissetulekut, nii et hakka tegema plaane, kuidas investeerida see raha suurde kodu ümberkujundamisse, millest oled aastaid unistanud. Ära aga kõike ära kuluta, sest lähitulevikus võib tulla jälle ka raskeid aegu.

Kõige kuumemad ja kõige külmemad päevad

Vaatame siis – juuni paistab olevat sinu jaoks vägagi kuum, samuti juuli. Ka august paistab paljutõotav ja september ka… Oota natuke… kas tuleb tõesti öelda, et sinu jaoks on tähtedesse kirjutatud ainult head ajad terveks suveks? Jah, nii tuleb välja küll. Ainus aeg, mis ei ole sinu jaoks võib-olla täiuslik, on juuli algus, kuid see periood kestab vaid päeva või paar, nii et ära selle pärast eriti muretse.

Parimad ja halvimad suvised kaaslased

Mis puutub naissoost kaaslastesse, oota parimat Kaljukitsedelt, Skorpionidelt ja Kaladelt. Ja kui jutt läheb poistega seltsimise peale, on suhted kõige paremad Kaksikute, Kaalude ja Veevalajatega. Ettevaatlik ole aga ühe teatava Sõnniga – olgu siis mees- või naissoost –, kes üritab mõjutada sinu elu mõnda olulist otsust – otsuseid, mille peaksid kindlasti ise tegema.

Skorpion (24.10–22.11)

Sinu suvi ühe lausega: enamasti lõbus ja loominguline, kuid ka väsitav.

Südameasjad

Sel suvel pead palju tööd tegema, et su armuelu oleks hea, kuid lõpuks tasub see end ära. Kui oled juba suhtes, võid oodata aeg-ajalt veidi suhtekonarusi, kuid ei midagi sellist, mis võiks suhet tõsiselt kahjustada. Kui oled vallaline, võta end kokku ja käi väljas ning kohtu uute inimestega, sest tähed vihjavad võimalikule armastusele.

Suveseiklused

Kui oled valmis seikluse vastu võtma, saad veeta suurema osa suvest kodunt ja oma tavalisest argipäevast eemal. See on aga suurepärane, kui teada tahad. Aeg, mille sa veedad kodus, osutub samuti väga põnevaks, sest leiad oma elus uut ja huvitavat – tegevuse, mis on seotud su lapsepõlvehobidega. Seega lühidalt öeldes ootab sind ees suurepärane suvi, kuid juhtuma hakkab nii palju, et pead sellega toime tulemiseks kõik oma energiavarud kokku koguma ja kasutusele võtma.

Rahakoti paksus

Raha ei too õnne, nii ju öeldakse? Noh, mõnikord toob ikka küll, mis on sinu jaoks igati hea, sest raha on sul tänavu suvel palju. Suurem osa sellest tuleb täiesti ootamatust allikast ja kuigi tunned kiusatust kogu see raha luksusasjade peale kulutada, ära seda siiski tee! Pane see raha hoopis hoiukontole ja oota õiget hetke ja võimalust selle kulutamiseks.

Kõige kuumemad ja kõige külmemad päevad

Üldiselt on su suvi suurepärane, kuid ette tuleb mõningaid tõuse ja mõõnasid. Näiteks tõotavad juuni lõpp ja augusti algus kujuneda lihtsalt imeliseks, kuid juuli ja augusti keskpaik toovad su muidu ideaalsesse suvesse mõne väikese raskuse. Kuid tänu kõigile neile väikestele tõusudele ja mõõnadele ei tunne sa vähemalt igavust, eks ole?

Parimad ja halvimad suvised kaaslased

Sul on võimalik elada täielikus harmoonias enamiku maamärgis sündinud inimestega: Sõnnide, Neitside ja Kaljukitsedega. Teised veemärgid – Vähk ja Kalad – võivad põhjustada aeg-ajalt väikeseid probleeme, kuid natukese kannatlikkuse abil tuled neist välja vaid väikeste kriimustustega. Ole ettevaatlik meessoost Lõviga oma kaugest minevikust – ta üritab sind ära kasutada.

Ambur (23.11–21.12)

Sinu suvi ühe lausega: unusta varasemad kannatused – suvi paistab sinu jaoks vägagi paljutõotav.

Südameasjad

Sel suvel juhtub sinuga palju, nii et sinu seksiisu kannatab selle all mõnikord, muutes su ööd rahulikumaks kui tavaliselt. Ära siiski muretse – olgugi et su seksielu võiks olla parem, võid saada ühendust oma romantiliste huvidega väga sügaval emotsionaalsel tasandil, rajades tugeva aluse sisuka, pikaajalise suhte jaoks tulevikus.  Suvi kujuneb juba ilma magamistoas higistamisetagi päris kuumaks, eks ole?

Suveseiklused

Ära oota liiga palju, kuid see suvi tõotab tulla kindlasti põnevam kui su elu mõned varasemad kuud. Suvi algab aeglaselt ja areneb tasapisi millekski väga ilusaks. Reisid kaugetesse paikadesse pakuvad sulle sel suvel palju rõõmu, samuti ka lühemad reisid kodu ümbruses. Kuid su 2016. aasta suve suurim seiklus ei ole üldse reisimisega seotud, vaid võtab kuju hoopis kaua silmist kadunud sõbra näol, kes leiab taas tee sinu ellu.

Rahakoti paksus

Viimaste kuude unisus su eraelus on mõjutanud positiivselt su tööd. Ole valmis kasseerima sisse kogu oma raske töö tasu, sest tähed vihjavad ametikõrgendusele. Muidugi toob selline ametikõrgendus veelgi rohkem tööd, kui aga oma karjääri ka tulevikus samamoodi edasi arendad, võid ehk varem pensionile minna kui enamik teisi. Ära unusta nautida oma väikest varandust ka sel suvel – investeering uude suvegarderoobi võib tuua kasu su elu teistes valdkondades.

Kõige kuumemad ja kõige külmemad päevad

Ära ootusi juunis ja juulis väga kõrgele kruvi – need kuud on väga toredad, kuid siiski mitte midagi erakordset. Kuid pärast seda, armas Ambur, lööb su suvi tõeliselt õitsele. 2016. aasta augustist tõotab tulla üks viimase kümne aasta parimatest kuudest, nii et haaka kindlasti kinni kõigest, mida see pakub. Tõmba kalendris ring ümber augusti 20. kuupäeva ümbruse päevadele – meeldiv üllatus tõstab kindlasti sinu moraali.

Parimad ja halvimad suvised kaaslased

Lõvid, Lõvid ja veel kord Lõvid – selles päikesemärgis sündinud inimesed muudavad su suvepäevad veelgi helgemaks. Teisest küljest tekitavad mõnikord raskusi Kaljukitsed ja Veevalajad. Ära muretse, see ei ole midagi tõsist, ainult väikesed asjad, mis tekitavad sinus mõnikord soovi karjuda. Tee seda kõhklematult, et viha ja nördimus välja elada – sa tead väga hästi, et kipud mõnikord negatiivseid tundeid liiga kaua enda sees hoidma.

Allikas: Dormeo

Head Uudised GoodNews