1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. 10 tsitaati naeru mõõtmatu positiivse mõju kohta
10 tsitaati naeru mõõtmatu positiivse mõju kohta

10 tsitaati naeru mõõtmatu positiivse mõju kohta

naeratusIgaüks meist teab, et naer on terviseks ja teeb iga inimese ilusamaks. Naeru head mõju on tõestanud nii teadlased kui ka filosoofid, kes on selle teadmise ka sõnadesse sättinud. Loodame, et nende tsitaadid panevad naeratama ka meie lugejad.

  1. Soe naeratus on headuse keel, millest kõik aru saavad. (William Arthur Ward)
  2. Niikaua kui me naerame, ei ole me alistatud. (Jonas Gardell)
  3. Naeratused on tegelikult pisiasjad, aga kui neid eluteele laiali puistata, teevad nad mõõtmatult palju head. (Joseph Addison)
  4. Kerge naeratus poe kassapidajalt või bussijuhilt. Sõbralik sõna raamatukoguhoidjalt. Lõbus mõttevahetus kanalisatsioonikaevu parandava mehega. Viisakas parklateenindaja. Ja see hetk, see päev muutub teiseks. Kogu usaldus inimkonna vastu on tagasi. (Pam Brown)
  5. Elu ei koosne suurtest ohvritest või kohustustest, vaid väikestest asjadest, milles naeratused ja hingest tulevad lahked teod võidavad ja hoiavad südameid ning kindlustavad heaolu. (Sir Humphrey Davy)
  6. Õnnelaps näeb alati välja nagu vana hing, kes elab uues kehas, ja ta nägu on väga tõsine, kuni ta naeratab — aga siis lööb päike maailma särama… (Anne Cameron)
  7. Kui me igapäevaelus saame naeratada, kui saame olla rahul ja õnnelikud, saame sellest kasu mitte ainult meie üksi, vaid kõik. See on kõige lihtsam töö rahu heaks. (Nhat Hanh)
  8. Naera ja maailm naerab koos sinuga, norska ja sa magad üksinda. (Arnold Burgen)
  9. Kui koopainimene oleks osanud naerda, oleks ajalugu olnud teistsugune. (Oscar Wilde)
  10. Paistku headus sinu näost, sinu silmadest ja sinu tervituse soojusest. Olgu sul alati varuks rõõmus naeratus lastele, vaestele, kõigile, kes kannatavad ja on üksi. Anna neile mitte ainult abi, vaid ka oma süda. (Ema Teresa).
Head Uudised GoodNews